AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım: “569 ailemiz daha yeni yuvalarına kavuştu" AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım: “569 ailemiz daha yeni yuvalarına kavuştu"

Milletvekili Keleş, bölgedeki muhtarlarla da bir araya gelerek, köylerin taleplerini dinledi ve devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Keleş, “Kıymetli muhtarlarımızın taleplerini ve önerilerini dinledik; planlanan ve süren projeleri değerlendirdik. Elazığ’ımız için çalışmaya ara vermeksizin devam ediyoruz, yollar, projeler ve yatırımlar devam ediyor, bizde durmadan devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 10 27 At 16.33.17

Keleş ve beraberindeki heyet, Bilaluşağı Köyü’nde düzenlenen toplantının ardından Şehit Polis Fethi Sekin Feribot İskelesi’ni de ziyaret ederek, burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Muhtarların ilettiği sorunları ve talepleri not eden Keleş, hizmetlerinin hız kesmeden süreceğini belirtti.

Whatsapp Image 2024 10 27 At 16.33.20

Dönüş yolunda Gemiciler Köyü’ne de uğrayan Milletvekili Keleş, köy halkıyla bir araya gelerek gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti. Keleş, “Hizmet anlayışımızda tatil olmaz; Elazığ’ımızın her karış toprağında milletimizle beraberiz. Hemşehrilerimize teşekkür ediyor, hizmetlerimize kararlılıkla devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 10 27 At 16.33.14

Editör: Fırat Üzmez