GÜNDEM

Milletvekili Keleş, Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyetle Elazığ İŞGEM Atölye Binaları, Polis Meslek Eğitim Merkezi, Hazarbaba Macera Parkı, Kartaldere Köyü asfalt çalışmaları, Sarıkamış Köyü TOKİ konutları, Kovancılar Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı inşaatı ve aile sağlığı merkezlerinin çalışmalarını inceledi.

İlk olarak İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden ve finansmanı Fırat Kalkınma Ajansı, İl Özel İdaresi ve Elazığ Belediyesi tarafından sağlanan İŞGEM atölye binalarını ziyaret eden heyet, projeye ilişkin son durumu yerinde inceledi.

Daha sonra 2025 yılında hizmete girmesi planlanan Polis Meslek Eğitim Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindeki heyetin bir diğer durağı da Hazarbaba Macera Parkı ve Kayak Merkezi oldu. Elazığ turizmine büyük katkı sağlaması beklenen Hazarbaba Macera Parkı ve Kayak Merkezi’ni ziyaret eden heyet, projeye ilişkin incelemelerde bulundu.

Kartaldere-Sarıkamış grup köy yolunun asfalt bakım onarım çalışmalarını da yerinde inceleyen Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, köy yollarının daha modern ve güvenli hale getirilmesi için yapılan çalışmaları değerlendirdi. Sarıkamış Köyü’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Keleş, köyün sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini istişare edip yapımı devam eden Sarıkamış Köyü TOKİ konutlarını inceledi.

Kovancılar ilçesinde yapımı devam eden Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı binası ve spor salonu inşaatlarını inceleyen Milletvekili Keleş ve beraberindekiler çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bağlar ve İsmetpaşa Aile Sağlığı Merkezlerini de ziyaret eden milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak adına yapılan yatırımları yerinde değerlendirdi.

 “Elazığ İçin Durmaksızın Çalışıyoruz” diyen AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın gelişimine katkı sağlayacak projeleri yakından takip ettiklerini ve vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için durmaksızın çalıştıklarını belirterek; projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür edip Elazığ’ın her alanda gelişimi için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.