13 Suçtan 33 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Ameliyat Sonrası Cezaevine Gönderilecek 13 Suçtan 33 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Ameliyat Sonrası Cezaevine Gönderilecek

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarında ilk 100’e giren ve öğrenim hayatını Elazığ’daki okullarda tamamlamış öğrencilere öğrenim hayatları boyunca burs müjdesi verdi.

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınav sonuçlarına göre Türkiye 1.’si olma başarısı gösteren Arda TAŞDEMİR ve Türkiye 8.’si olan Muhammet Talha ÖZER’in şahsında tüm öğrencileri tebrik eden Milletvekili Işıkver, “Eğitim hayatını Elazığ’ın, her biri diğerinden güzide okullarında tamamlamış bir milletvekili olarak, gençlerimizin eğitimdeki başarılarının sadece kendilerine değil, aynı zamanda ülkemizin ve memleketimizin geleceğine de ışık tutacak. Bu nedenle, üstün başarı göstererek YKS’de ilk 100’e giren ve Elazığ’ın eğitim kurumlarında yetişen öğrencilerimize, eğitim hayatları boyunca maddi destek sağlayarak yanlarında olacağım. Bu burs, Türk gençliğinin ulusal ve manevi değerlerimize bağlı kalarak, ilim ve irfan yolunda ilerlemesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır” dedi.

Işıkver, “Elazığ, tarihten bugüne milli ve manevi değerlerine bağlılığıyla, vatan sevgisiyle ve kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan bir şehirdir. Bu şehrin evlatlarının başarıları da, bu değerlerin ve sağlam bir eğitim temelinin göstergesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünde belirttiği gibi, bizler de gençlerimizin eğitimine katkıda bulunarak, onların bu vatana en iyi şekilde hizmet etmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, gençlerimizin her alanda en iyi şekilde yetişmesini desteklemek, milletimiz için en önemli görevlerimizden biridir. Bu vesileyle, Elazığ’ın eğitim kurumlarında yetişmiş tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diler, onların yanında olduğumu bir kez daha ifade etmek isterim” ifadelerine yer verdi.

 

Editör: Yakup Uğur