Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Toplum Yararına Program hakkında soru önergesi verdi.

Işıkver önergesinde TYP kapsamında istihdam edilenlerin özlük hakları ile çalışma sürelerinin uzatılması hususlarını gündeme taşıdı.

Özellikle deprem bölgesinde TYP kapsamında istihdam edilenlerin çalışma sürelerinin uzatılmasını talep eden Milletvekili Işıkver, önergesi ile “2024 yılı da dahil olmak üzere “Toplum Yararına Program” projesi kapsamında işe yerleştirilen kişi sayısı kaçtır?

8 Ağustos’ta Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak? 8 Ağustos’ta Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

“Toplum Yararına Program” projesi kapsamında çalışanların, çalışma sürelerinin uzatılması hususunda Bakanlığımızca bir çalışma yapılması planlanmakta mıdır?

Deprem bölgesinde “Toplum Yararına Program” projesi kapsamında çalışanlara çalışma sürelerinin uzatılması hususunda Bakanlığımızca bir çalışma yapılması planlanmakta mıdır?” sorularını Bakan Işıkhan’a yöneltti.

 

Editör: Yakup Uğur