GÜNDEM

Milletvekili Işıkver: İşçinin Hakkı Alın Teri Kurumadan Ödenmelidir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, talepleri karşılanmadığı gerekçesi ile Alacakaya İlçesi’nde bulunan eti krom işletmesinde çalışanlarla ilgili yaptığı açıklamada, grev yapan emekçilerin milli ve ahlaki değerler çerçevesinde sürdürdükleri mücadeleyi desteklediklerini ve haklarının teslim edilmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Alacakaya İlçesi’nde bulunan Eti Krom İşletmesinde grev yapan çalışanlarla ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Işıkver, İşçilerin milli ve ahlaki değerler çerçevesinde, vatan sevgisi ve alın teriyle hak mücadelesi verdiklerini belirterek, “Maden işçilerimiz, milletimizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlarken, emeklerinin karşılığını almak için gösterdikleri bu haklı direnişte yanlarındayız” dedi.

Işıkver, işçilerin taleplerinin dikkate alınması gerektiğini ve sorunların bir an önce çözülmesinin önemini belirterek “Her bir işçimiz, milletimizin kıymetli birer evladıdır. Özellikle maden sektöründe çalışan işçilerimizin, zorlu ve tehlikeli şartlar altında verdikleri mücadele, takdire şayandır. İşçilerin haklı taleplerinin karşılanması için gerekli adımlar atılmalı, milli dayanışma ruhu içinde çözümler üretilmelidir. Ülkemizin ekonomik şartları ve enflasyon göz önünde bulundurularak işçilerimizin taleplerine yanıt verilmelidir. Grev yapan emekçi kardeşlerimizin milli ve ahlaki değerler çerçevesinde sürdürdükleri mücadeleyi destekliyor, haklarının teslim edilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.