Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ’ın sorunlarını ile ilgili TBMM’de bakanlıkların cevaplaması için soru önergeleri vermeye devam ediyor.

Milletvekili Erol, Maden ilçesindeki risk ve talepleri ele aldığı 5 soruluk soru önergesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle Meclis’e sundu.

Fatih Önalan Elazığ Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oldu Fatih Önalan Elazığ Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oldu

Milletvekili l Erol, engelli vatandaşların istihdam sorununu meclis gündemine taşıdı. Erol bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir’in yanıtlaması istemiyle 8 soruluk önerge verdi.

Milletvekili  Erol, Elazığ’daki çiftçilerin sorununu da Meclis gündemine taşıdı. Milletvekili Erol, Elazığ Şeker Fabrikası’nın kota sorununa ilişkin detaylı bilgilerle hazırladığı 11 soruluk önergeyi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın yanıtlaması istemiyle meclise sundu.

Milletvekili Erol’un meclis gündemine taşıdığı bir diğer sorun ise yeni sanayi sitesi oldu. Milletvekili Erol, bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan destek istediği 5 soruluk önergeyi meclise sundu.

Editör: Yakup Uğur