AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı yatırımcıları Elazığ’a davet etti.

Milletvekili Açıkkapı, “İlimiz Elazığ, Doğu Anadolu Bölgesi'nde tam bir kavşak noktasında bulunan bir ildir. Özellikle şehirlerarası ulaşım anlamında muazzam bir konumdadır. Birinci Organize Sanayisi ve şu anda altyapısı devam eden ikinci Organize Sanayisi ile birlikte hem ilimiz ekonomisine hem Türkiye ekonomisine önemli katma değer katmaktadır. Yeraltı zenginlikleriyle ülke ekonomisine ciddi katma değer sağlamaktadır” dedi.

Elazığ’ın Doğu Anadolu Bölgesi'nde tam bir kavşak noktasında bulunduğunu belirten Açıkkapı, “İlimiz hem sosyal hayatıyla hem üniversitesiyle hem STK'larıyla burada yatırım yapacak kardeşlerimizin mutlu olabilecekleri bir ildir” dedi.

Vlcsnap 2024 06 25 17H46M03S659

Hasan Murat Öz, Elazığspor’a Desteklerini Sürdürüyor Hasan Murat Öz, Elazığspor’a Desteklerini Sürdürüyor

Milletvekili Açıkkapı, “Burada özellikle hem havayolu hem demiryolu hem karayolu ağıyla birçok yatırımcının aramayacağı imkan ve fırsatlara sahiptir. İlimiz hem sosyal hayatıyla hem üniversitesiyle hem STK'larıyla burada yatırım yapacak kardeşlerimizin mutlu olabilecekleri bir ildir” dedi.

İkinci Organize Sanayi Bölgesiyle şehre ciddi yatırımlar beklediklerini ifade eden Açıkkapı, yatırımcılara büyük bir fırsat sunulduğunu kaydetti.

Milletvekili Açıkkapı, “Elazığ bu anlamda özellikle ikinci Organize Sanayi Bölgemizde ilimiz ciddi yatırımcılar bekliyor ve buradan bütün yatırımcı kardeşlerimize Elazığ'ın kendileri için büyük bir fırsat olacağını ifade etmek istiyorum. 6. bölge teşviklerinden faydalanabilecekleri ve birçok avantajı bulabilecekleri bir il olan Elazığ'ımıza yatırımcılarımızı bekliyoruz” dedi.

Editör: Yakup Uğur