AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ’daki ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Temaslarına Merkez Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ile başlayan Milletvekili Açıkkapı, daha sonra Palu ilçesini ziyaret etti.

Açıkkapı, Palu İlçesi ziyaretinde ilk olarak ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

Palu 9

Ardından gençlik merkezi, esnaf, muhtarlar ve ilçe halkıyla bir araya gelen Açıkkapı, Palu’nun kalkınması için el birliğiyle çalışacaklarını vurguladı.

Kentsel Dönüşüm İçin Acil Destek Çağrısı Yapıldı Kentsel Dönüşüm İçin Acil Destek Çağrısı Yapıldı

Muhtarlarla buluşarak mahallelerin ve köylerin ihtiyaçları hakkında bilgi alan Açıkkapı, ilçe halkının daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmaların hızlandırılacağını belirtti.

Ziyaretin son bölümünde ilçe halkıyla bir araya gelen Açıkkapı, hemşehrilerinin taleplerini dinledi ve ilçeye yapılan yatırımların artarak devam edeceğini ifade etti.

Palu 8

Milletvekili Açıkkapı, ardından, 3. Sanayi Sitesi yönetim kuruluyla bir araya gelerek sanayi sitesiyle ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.

Toplantıya, 3. Sanayi Sitesi Yönetiminden Mehmet Turhan, İhsan Alpay, Cengiz Yıldız, sanayi esnaflarından Mehmet Konanç ve Selçuk Göktekin katıldı.

Palu 5Palu 4Palu 3Palu 2PaluPalu12Palu 11Palu 10

 

Editör: Yakup Uğur