GÜNDEM

Milletvekili Açıkkapı, Palu’da Temaslarda Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu’da köy ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, Palu ilçesine bağlı Hasbey, Arındık (Lekiç) ve Burgudere (Ekrek) köylerini ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Açıkkapı, köy ziyaretlerinde hemşehrilerinin taleplerini yerinde dinleyip bölgenin kalkınması için gereken adımların atılmaya devam edeceğini ifade etti. Ziyaretlerde Açıkkapı’ya, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Murat Okubay, İl Genel Meclis Üyeleri Hacı Ateş ve Nusret Kaya, İl Başkan Yardımcısı Aydın Karadağ, Palu AK Parti İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Palu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Erberk ve diğer yetkililer eşlik etti.

 

BÖLGENİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Açıkkapı, ziyaretleri sırasında Gökdere bölgesindeki 10 köyün Palu’ya bağlantı yollarını yetkililerle birlikte inceleyerek bu yolların açılması ve iyileştirilmesi için çalışmaların yoğun şekilde süreceğini belirtti. Ayrıca, Palu’yu Suveren üzerinden Bingöl’e bağlayacak olası yolların da yerinde incelendiğini dile getirerek, bu projelerin bölgenin kalkınmasına ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Hasbey Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Açıkkapı, burada hemşehrilerinin taleplerini dinleyerek yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Köy Muhtarı Fırat Cirit ve köy halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Açıkkapı, “Palu’muzu ve köylerimizi daha güzel yarınlara taşımak için hep birlikte çalışacağız,” dedi.

Burgudere (Ekrek) Köyü’nde de vatandaşlarla buluşan Açıkkapı, Köy Muhtarı Ahmet Öztürk ve köy halkıyla bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çözüm yollarını değerlendirdi.

ARINDIK’TA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Arındık (Lekiç) Şeyhpiran Mezrası’nda vatandaşlarla bir araya gelen Açıkkapı, köy halkının taleplerini yerinde inceledi. Arındık Köyü Muhtarı ve Palu Muhtarlar Derneği Başkanı Sadri Yamanoğlu ve köy halkına teşekkür eden Açıkkapı, “Bu güzel topraklarda birlikte büyümek ve gelişmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Açıkkapı, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 2023’te tamamlanan 860 metre uzunluğundaki Arındık Taşkın Koruma Kanalı ve yapımı devam eden 5000 metrelik Sulama Kanalı ile iki adet 144 tonluk sulama havuzunu da yerinde inceledi. Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, bu hizmetlerin en ücra köylere kazandırılmasında gösterilen siyasi iradeden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarına teşekkür ederek, “Liderimizle birlikte ilimizin her köşesine hizmet götürmeye, yatırımlarımızı artırmaya devam edeceğiz,” dedi.

 

BEYHAN’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

Palu’ya bağlı Beyhan beldesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Elazığ Milletvekili, bölge halkının sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Beyhanlı hemşehrilerinin sıcak karşılamalarına teşekkür eden Açıkkapı, “Birlikte daha güçlü yarınlara ulaşacağız.” İfadelerini kullandı.