TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve TBMM Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, seçim bölgesi Elazığ’da  çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların taleplerini  takip eden Açıkkapı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtarlık görevine seçilen yeni mahalle muhtarlarına da tebrik ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.

Açıkkapı, Hilalkent Mahallesi Muhtarı İsmet Ok, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Ramazan Kil, Ataşehir Mahallesi Muhtarı Yusuf Özdağ, Sürsürü Mahallesi Muhtarı Hacı Mehmet Özdemir ve Olgunlar Mahallesi Muhtarı Emrah Dursun’u ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Muhtarlıkların, mahallelerin ve köylerin hizmet alması noktasında bir köprü görevi üstlendiklerini belirten Açıkkapı, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu vurguladı.

G Uy Kk K2 X U A Iz6Ar

SAMİMİ ORTAMDA SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Açıkkapı, ziyaretlerinde muhtarlarla samimi bir ortamda bir araya gelerek, mahallelerin mevcut durumu, yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözümü için atılması gereken adımlar konusunda detaylı bilgi alışverişinde bulundu. Beş mahalle muhtarıyla ayrı ayrı görüşen Açıkkapı, mahalle sakinlerinin beklentilerini ve ihtiyaçlarını da tek tek dinleyerek notlar aldı.

Açıkkapı, muhtarların dile getirdiği her konuyu not ederek, bu sorunların çözümü için gerekli mercilerle iletişime geçeceğini ve konuların takipçisi olacağını ifade etti. Mahallelerin gelişimi ve sakinlerin refahı için çalışmaya devam edeceklerini belirten Açıkkapı, bu tür ziyaretlerin sorunların çözümünde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

 G Ux 7A L X U A Azcl P

Bozkır'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinliği Bozkır'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinliği

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Ziyaretlerin ardından muhtarlar, Milletvekili Açıkkapı’nın mahallelerine yaptığı ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken,  Yerel yönetimlerle olan işbirliğinin bu tür ziyaretlerle daha da güçleneceğini ifade eden ettiler.

G Uy F N6 U W E A Q Ci X

Editör: Batuhan Baskal