AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ’da Köy Ziyaretleri ve Kurumlarla İstişarelerde Bulunmaya Devam Ediyor…

İl Genel Meclis Üyesi Hacı Ateş, Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya ve Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş ile birlikte Şahsuvar ve Şeyhhacı Köyü’ne ziyarette bulunan Ejder Açıkkapı, burada köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Tarım Ve Orman Il Müdürlüğü

Şahsuvar Köyü Muhtarı Fahri Karataş, Yolüstü Köyü Muhtarı Mehmet Bayram ve Şeyhhacı Köyü Muhtarı Fuat Akgül’ün katıldığı toplantıda köylerin sorunları detaylıca ele alındı.

Milletvekili Açıkkapı, köy ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek, sorunları ve talepleri yerinde dinledik. Taleplerin çözümü noktasında vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin,” dedi.

Köy (10)

Milletvekili Açıkkapı, ayrıca İl Başkan Yardımcısı Aydın Karadağ ile birlikte Elazığ AFAD İl Müdürü Cafer Giyik’i ziyaret etti. Ziyarette, Elazığ’da devam eden afet yönetimi çalışmaları ve planlanan yeni projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. AFAD İl Müdürü Cafer Giyik’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Açıkkapı, “AFAD’ın şehrimizdeki çalışmaları büyük önem taşıyor. Afet yönetiminde emeği geçen tüm personele teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün’ü makamında ziyaret eden Açıkkapı, şehirde gerçekleştirilen sosyal hizmet projeleri hakkında bilgi aldı.

Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı

 

İl Başkan Yardımcısı Aydın Karadağ’ın da eşlik ettiği ziyarette, Açıkkapı, daha İl Tarım ve Orman Müdürü Saadettin Taşkesen’i ziyaret etti. Milletvekili Açıkkapı, tarımın Elazığ’ın ekonomisi için taşıdığı öneme vurgu yaparak, Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Köy (9)Köy (8)Köy (7)Köy (6)Köy (5)Köy (4)Köy (3)Köy (2)Köy (1)Aile Ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü

Editör: Batuhan Baskal