Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Karakoçan İlçesi’nde temaslarda bulundu.

 Açıkkapı, ilk olarak AK Parti Karakoçan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, parti üyeleriyle bir araya geldi ve ilçe sorunlarını teşkilatından dinledi.

Ilçe Teşkilatı 3

Milletvekili Açıkkapı, teşkilat ziyaretinin ardından Karakoçan Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamı Osman Oğuz Ekişi ile görüştü. Görüşmede ilçenin genel durumu, yapılan yatırımlar ve sunulan hizmetlerle ilgili kapsamlı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam-1

İlçede yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Aile Hekimliği binalarının inşaatlarını yerinde inceleyen Açıkkapı, yetkililerden projelerin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi aldı.

Sağlık Merkezi 2

Ayrıca yapımı devam eden Hükümet Konağı binasında da incelemelerde bulunan Milletvekili Açıkkapı, Karakoçan’daki ziyaretleri kapsamında esnafla da bir araya geldi.

Hükümet Konağı 2

Milletvekili Açıkkapı, esnafın taleplerini ve sorunlarını dinledi. Açıkkapı, yerel ekonomiyi güçlendirecek projeler üzerinde çalıştıklarını ve her zaman esnafın yanında olacaklarını ifade etti.

Maden ve Yurtbaşı’nın Sorunları Bakan Kurum’a İletildi Maden ve Yurtbaşı’nın Sorunları Bakan Kurum’a İletildi

Esnaf 7Esnaf 6Esnaf 5Esnaf 3Esnaf 2

Editör: Yakup Uğur