Aslen Bingöllü olan ancak Elazığ’da büyüyüp; ilk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamlayan Kütahya Valisi Musa Işın medya grubumuzu ziyaret etti.

Elazığ ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kütahya Valisi Musa Işın, fırsat buldukça baba diyarı Elazığ’a geldiğini belirterek; “Elazığ’la manevi bir bağımız var.” dedi.

 D21B7F38 B43E 453B 9A82 A4Dbda8545Bc

Kütahya Valisi Işın: “Çocukluğum eğitimim Elazığ’da geçti. Elazığ bizim için baba diyarı, hayatımız burada geçti, öğrenimimiz burada geçti. Dostlarımız akrabalarımız arkadaşlarımız hepsi buradalar. Bende fırsat buldukça Elazığ’a geliyorum. Manevi yerleri geziyorum, dostlarla sohbet ediyoruz, güzel zaman geçiriyoruz.  Akrabalarım burada ailem burada. Öyle olunca da Elazığ’la manevi bir bağımız oluyor. Dolasıyla güçlü bir bağımız var ve Elazığ’ı unutamıyoruz” dedi.

Giresunspor – Elazığspor Karşılaşması Giresunspor – Elazığspor Karşılaşması

“Elazığ’ın dışarda da çok güçlü olumlu bir imajı var bununla iftihar ediyoruz” diyen Kütahya Valisi hemşehrimiz Işın, Kanal Fırat’ın da başarılarından bahsetti.

 Kütahya Valisi Işın, “Elazığ’ın dışarda da çok güçlü olumlu bir imajı var bununla iftihar ediyoruz, Allah bozmasın. Elazığ’ın insanı her tarafta sevilir. Dostlukları kadimdir bakidir. Bizde bu vesile ile onlarla iftihar ediyoruz. Tebrik ediyorum, Fırat Tv’nin başarılı bir Tv olduğunu öğrendim. Birçok ödül almış hem ulusal hemde yerel bazda güçlü bir yapılanması söz konusu. Buda devletimiz tarafından ödüllerle takdir edilmiştir. Cumhurbaşkanımızdan üç kez ödül aldığını duydum. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

Editör: Batuhan Baskal