2020 yılında kurulan İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği çalışmalarını sürdürüyor. Dernek bu kapsamda geleneksel hale getirdiği “Kirvem İyilik Çeşmesi” yardım çalışması ile ihtiyaç sahibi çocukları sünnet ettirdi.

Özel hastanede sünnet edilen çocuklara dernek tarafından 2 Bin TL hediye alışveriş kartı verildi.

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Sedat Çetin çalışmalarında destek olan hayırseverlere teşekkür ederek; “Üç yıldır gelenek haline getirdiğimiz programımız ile bu yıl da çocuklarımızın sünneti uzman hekimler tarafından yapıldı. sünnet işlemleri gerçekleşen çocuklarımıza söz verdiğimiz gibi hediyelerini alabilmeleri için 2000₺ tutarında bir alışveriş tanımladık. Değerli esnaflarımız ile bir protokol imzalayarak böylece istedikleri hediyeleri almaları konusunda gerekeni yaptık. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz diyerek erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımızı tebrik ediyor vatana millete hayırlı birer evlat olmalarını temenni ediyoruz. Bir diğer projemiz olan “çocukların eğitimi hepimizin geleceği” ile 100 dezavantajlı öğrencimizi belirleyerek, kırtasiye ihtiyaçlarını gidermeye başladık. Dernek yönetim kurulumuzun aldığı karar ile artık çocuklarımızın isteklerine uygun şekilde alışveriş yapabilmeleri için esnaflarımız ile protokol yapıyoruz ve seçimi çocuklarımıza bırakıyoruz. Yarınlarımız çocukların ellerinde bu yüzden onların eğitimlerine destek çalışmalarımız devam edecektir. Emeği geçen tüm gönüllü dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Fatih Önalan Elazığ Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oldu Fatih Önalan Elazığ Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oldu

Editör: Semra Demirelli