GÜNDEM

İl Protokolünden Bakan Kurum’a Ziyaret

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile belediye başkanı Şahin Şerifoğulları; Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Ziyarette; 5,9’luk deprem sonrası Elazığ’da yürütülen çalışmalar görüşüldü.

16 Ekim Çarşamba günü saat 10.46’da meydana gelen Malatya Kale merkezli 5,9’luk depremin ardından Elazığ’da hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda il protokolünden isimler Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, Malatya Kale merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aktararak, değerlendirmelerde bulunduk. Bakanımıza destekleri ve gösterdiği yakın ilgi için içtenlikle teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.