Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat ve konforlu bir hale gelmesi için bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken, bir yandan da alternatif güzergâhlar oluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda ekipler şehrin doğu ve batı aksında yeni bağlantı yolu olarak hizmet verecek yeni imar yolu çalışmalarını da sürdürüyor.

Çalışmaları devam eden, Protokol Yolu ile Hicret ve Aksaray Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni imar yolu 1500 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde olacak.

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan: İmar Yolu Mahallemize Değer Katacak Bir Yol” dedi.

İmar Yolu çalışması ile ilgili mahalle sakinlerine serzenişte bulunan Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, yol çalışmasının 3.5 yıl sürmesinin mahalle sakinlerinden kaynaklı olduğunu belirtti.

AFAD Başkanı Oktay Memiş Depremle İlgili Ayrıntılı Açıklama Yaptı. AFAD Başkanı Oktay Memiş Depremle İlgili Ayrıntılı Açıklama Yaptı.

Vlcsnap 2024 10 12 18H22M54S590

Yol çalışması ile ilgili konuşan Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, mahalle sakinlerine de sitem ederek; yol çalışmasının bu kadar uzun süre yayılmasının onlardan kaynaklı olduğunu söyledi.

Editör: Fırat Üzmez