GÜNDEM

Hemşehrimiz Özcan: Bu Ülke Hepimizin

25. ve 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Ali Özcan memleketi Elâzığ’da bir dizi temaslarda bulundu. Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Özcan, gerek iktidar gerek muhalefet gerekse vatandaşlar olarak taşın altına elimizi koyup bu zor süreçlerin üstesinden gelebilmek için tasarruf şart” dedi.

25. ve 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Ali Özcan, Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu ve iş insanı Ahmet Eflatun medya grubumuzu ziyaret etti.

Zaman zaman Elazığ’a gelerek eş, dost, akraba ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Özcan, her daim hemşehrilerinin yanında olduğunu söyledi.

Hemşehrimiz Özcan, “Zaman zaman Elazığ’a geliyorum burada işlerimiz var hem iş ziyaret köyde işlerimiz var ama en önemli dostlarımızla olan ilişkilerimizi sıklaştırmak ve dostlarla olan ilişkilerimizi kesmemek. Hani “Ne Mutlu Türküm Diyene” diye bir slogan var ya hani Atatürk tarafından söylenmiş ama bende her zaman söylüyorum “Ne Mutlu ki Biz Elazığlıyız”. Elazığlı olmak güzel bir şey. Buraya gelmenin nedeni tamamen dostlarımı görmek, arkadaşlarımı görmek, eski günler yad etmek dostlarla ilgili bir sıkıntı var ise o sıkıntıların giderilmesi için ban düşen bir pay varsa onları halletmek” dedi.

Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Özcan, ekonomik sıkıntılara değindi.

Bu ülke hepimizin diyen Özcan, Gerek iktidar, gerek muhalefet, gerekse vatandaşlar olarak taşın altına elimizi koyup bu zor süreçlerin üstesinden gelebilmek için tasarruf şart” dedi

Hemşehrimiz Özcan, “ Türkiye’de ekonomik bir sıkıntı var. Dünya’nın her yerinde ülkelerin zaman zaman ekonomik sıkıntıları olur. Bizimde olur, yıllarca bizim çok önemli 3 tane kriz gördük. Yani ben gördüm bu 3 tane krizi daha öncesinde de krizler var onları saymayalım. Onların hepsini çok şükür atlattık. Bunu da atlatırız ama bunu atlatmak için bir ortak karar, ortak düşünce ve bir ortak paylaşımla halledilebilir yani iktidarıyla, muhalefetiyle bu ülke hepimizin olduğuna göre bizi temsil eden bütün siyasi partiler bir araya gelerek en az bir 10 yıllık bir program yaparlarsa biz bu sıkıntılarımızı hallederiz” dedi.

Eğitimci– yazar Sabri Ağaoğlu yurt dışında olması sebebiyle 12. battal gazi şenliklerine katılamayan Ali Özcan’a TBMM’nin ilk meclis binasının bulunduğu tabloyu taktim etti.

Eğitimci-Yazar Ağaoğlu, “ Bu yıl 12. Seyit Battal Gazi şenliğini düzenledik. Ali ağabeyi davet etmiştik kendisi yurt dışında olduğu için gelememişti. Kendisine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Meclis binasının orijinal tablosunu kendisine hazırlamış olduk. Hatta çerçevesini de iki katlı özel olarak yaptık ve şimdi Ali ağabeye takdim ediyoruz” dedi.