SPOR

Hemşehrimiz Feyzi Eroğlu TFF Etik Kurulu Başkanı Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu Başkanlığına Yüksek Seçim Kurulu ve Yargıtay 8. Hukuk Dairesi Eski Üyesi Elazığlı hemşehrimiz Feyzi Eroğlu atandı

Seçimli genel kurulda TFF başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki TFF yönetimi, kurullara atamaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda TFF Etik Kurulu başkanı ve yönetimi de belli oldu.

Yapılan atama neticesinde TFF Etik Kurulu başkanlığına Elazığlı hemşehrimiz, YSK ve Yargıtay 8. Hukuk dairesi eski üyesi Feyzi Eroğlu getirildi.

Aynı zamanda Yüksek seçim kurulu üyesi olan hemşehrimiz Feyzi Eroğlu, gençlik yıllarında Elazığ’da Kesrik Ufuk spor takımında da futbol oynadı.

FEYZİ EROĞLU KİMDİR?

Feyzi Eroğlu, 10.06.1959 tarihinde Elazığ’da doğdu.

Elazığ Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1982 yılında mezun oldu.

Elazığ hâkim adayı olarak mesleğe başlayan EROĞLU; sırasıyla Kelkit/Gümüşhane, Pütürge/Malatya, Erzincan, Malatya ve Gaziantep Hâkimliği görevlerinde bulundu.

15.12.2014 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilen Feyzi EROĞLU, Yüksek seçim kurulu üyeliği görevinde de bulunmuş ve yakın zamanda emekli olmuştu.

İngilizce bilen Eroğlu evli ve üç çocuk babasıdır.

Medya grubumuz olarak TFF Etik Kurulu başkanlığına seçilen hemşehrimiz Feyzi Eroğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyoruz…