GÜNDEM

Hayırsever İş İnsanı Ayhan Polat, Kovancılar’a Eğitim ve Kültür Merkezi Yapacak

Kovancılar’da Hayırsever İş İnsanı Ayhan Polat tarafından yapılacak Eğitim ve Kültür Merkezinin Protokolü, Elazığ Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı.

Hayırsever İş İnsanı Ayhan Polat tarafından Kovancılar’da öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla “Eğitim ve Kültür Merkezi” hizmet binası inşa edilecek.

Yapımı tamamlandıktan sonra hibe edilecek olan Eğitim ve Kültür Merkezi’nin yapım protokolü Elazığ Valiliği’nde yapıldı.

Düzenlenen protokol törenine Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök ve İş İnsanı Ayhan Polat katıldı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun eşi Ayfer Hatipoğlu tarafından aile içi şiddetin önlenmesine yönelik başlatılan beyaz ev projesinin de içerisinde yer alacağı Eğitim ve Kültür Merkezi’nde ayrıca çok amaçlı bir spor salonu, okuma salonları, sağlık kabini ile sosyal eğitimlerin düzenleneceği ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği alanlar yer alacak.