Elazığ Kent Konseyi Seçimli Genel Kurul Toplantısı 31 Temmuz 2024 Çarşamba Günü saat 10.00'da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi toplantı salonunda yapılacak.

Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütlerine Yönelik 35 Bin 428 Operasyon Düzenlendi” Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütlerine Yönelik 35 Bin 428 Operasyon Düzenlendi”

Aynı zamanda Harput Sanayi İş Adamları Dernek Başkanı olan Hasan Bilge yapılacak olan genel kurulda Kent Konseyi Başkanlığına Aday olduğunu açıkladı.

Elazığ Kent Konseyi Başkan Adayı Hasan Bilge, Elazığ için yapacağı güzel hizmetlerin olduğunu söyleyerek destek beklediğini ifade etti. Bilge, “Elazığ Kent Konseyi Başkanlığı için müracaat ettik yarın seçim olacak. Diğer arkadaşlarda var onların arasında bir renk olsun diye bizde katıldık dostlarımız uygun gördüler Elazığ için birikimini kullanabilirsin dediler Marmara Elazığlılar Derneği’nde yönetimdeydik bu birikimi Elazığ içinde kullanmamız gerekiyordu bir yola çıktım seçim yarın Elazığ için güzel şeyler düşünüyoruz ve yapmak istiyoruz, Elâzığ hepimizin yapacağımız çok güzel hizmetler olduğuna inanıyorum. Aynı zamanda Harput sanayi iş adamları dernek başkanıyım bu vesileyle yarın ki seçimde arkadaşlara da başarılar diliyorum. Herkes kendi potansiyeli kullanacak bizde bizi seven dostlardan desteklerini bekliyoruz” dedi.

Editör: Batuhan Baskal