Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi liglerde bu hafta sonunda oynanacak olan müsabakaları yönetecek hakemleri açıkladı.

TFF MHK tarafından yapılan açıklamaya göre Nesine 2. Lig Kırmızı grupta Pazar günü Aksaray Dağılgan stadında oynanacak olan Motolux 68 Aksarayspor- Çimentaş Elazığspor maçını Ankara bölgesi Klasman Hakemi Evren Aydoğan yönetecek.

Bu karşılaşmada Hakem Aydoğan’ın yardımcılıklarını yine Ankara bölgesinden klasman yardımcı hakemleri Oğuzhan Kocaçoban ve Orhun Aydın Duran yapacak. Müsabakada Ankara bölgesinden klasman hakemi Hakan Aktan ise  4. Hakem olarak görev yapacak.

TFF, Canlı Yayın Programını Açıkladı TFF, Canlı Yayın Programını Açıkladı

Temsilcimiz Elazığspor’un maçına atanan Evren Aydoğan’ın 7 yıllık bir hakem geçmişi var ve şu ana kadar 2. Ligde sadece 2 müsabaka yönetirken, toplamda ise profesyonel hakemlik hayatında sadece 13 maç yönetmiş.

Öte yandan Nesine 3. Lig 1. Grupta 13 Ekim Pazar günü ilimiz Doğukent Hıdır Bilek stadında oynanacak olan 23 Elazığ FK.- Ergene Velimeşespor karşılaşmasını ise Niğde bölgesi Klasman Hakemi Turhan Beyke yönetecek.

Beyke’nin yardımcılıklarını ise Mersin ve Gaziantep bölgelerinden klasman yardımcı hakemleri Mehmet Saldıraner ve Selçuk Kaplan yapacaklar. Karşılaşmada K.Maraş bölgesi bölgesel hakemi Furkan Onur Sarıoğlan ise müsabakanın 4. Hakemi olacak.

Editör: Fırat Üzmez