Elazığ'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği ile Güler Misin Ağlar Mısın Tiyatro Topluluğu işbirliğiyle ile sahnelenen oyunda Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Aslan'ın anılmış ve oyun büyük beğeni almıştı.

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi ve tiyatro topluluğu başkanı Mehmet Akif Kıraç öncülüğünde fakülte öğrencilerinden oluşan tiyatro topluluğu, oyunlarını bir kez daha sahneleyecek.

Oynanan oyun ile ilgili bilgiler veren Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, oynanan oyunun çok beğenildiğini, önemli bir çalışmaya imza atıldığını söyledi. 

Başkan Karagöl, “Valilik ve Bakanlığa bağlı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüyle beraber genel kurul ve kurul toplantılarına katılıyor. Bu konuda da biz çok mutluyuz, bu konuda söz hakkımız var ve toplumsal bütün sorunları orada dile getireceğiz” dedi.

Vlcsnap 2024 06 13 19H13M50S903

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi ve tiyatro topluluğu başkanı Mehmet Akif Kıraç da, sahnelenen tiyatro oyunu ile kadınların sesi olmaya çalıştıklarını kaydederek, oyunun 30 Haziran’da yeniden sahneleneceğini söyledi.

Elazığ’da Otomobilin Çarptığı Yaya Yaralandı Elazığ’da Otomobilin Çarptığı Yaya Yaralandı

Başkan Kıraç, “Bu ekiple birlikte amacımız insanların yüzünü güldürmekti ama bir yerde farklı konulara temas edince insanların bastırılmış duyguların açığa çıktığını fark ettik ve buna duyarsız kalmayan bir topluluk bir kitle aslında ses getiren güzel bir oyun oldu. Burada başta Gülnar Karagöl Başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vlcsnap 2024 06 13 19H14M08S659

Editör: Yakup Uğur