GÜNDEM

Fırat Üniversitesinde, Afetlere Dirençli Toplum Çalışmaları

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ile Elazığ Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğü ve Türk Kızılay Elazığ Kan Bağışı merkezi işbirliğiyle tıp fakültesi öğrencilerine yönelik, afetlere dirençli toplum çalışmaları kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ile Elazığ Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğü ve Türk Kızılay Elazığ Kan Bağışı Merkezi işbirliğiyle tıp fakültesi öğrencilerine yönelik, afetlere dirençli toplum çalışmaları kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. 

Düzenlenen etkinlikte,  Afet Malzemelerini Tanıma ve Çadır Kurma Eğitimi, Afetlerde Haberleşme eğitimleri ile kan Bağışı Organizasyonu gerçekleştirildi.

Etkinliğe,  Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Sevda Korkmaz ve Prof. Dr. Ahmet Kavaklı, Öğretim Üyeleri ile Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.

Etkinlik sonrasında Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze, tarafından etkinliğe katkıda bulunan AFAD il müdürlüğü ve Kızılay kan bağışı merkezi çalışanlarına teşekkür belgesi takdim edildi.