Elazığspor; bir değerini daha kaybetti.

Yakın zamanda kaybettiğimiz efsane kaptan Ömer Tokgöz’ün ardından bu kez de bordo beyazlı takımımızın efsane golcülerinden Semih Alınmış fani dünyadan göçüp gitti.

Uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle İzmir’de tedavi gören ve son olarak kardeşinden alınan ilik nakliyle sağlığına kavuşan Semih Alınmış, vücudunda enfeksiyon oluşması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede cumartesi günü sabah saatlerinde vefat etti.

Futbola 1989 yılında Elazığspor altyapısında başlayan Semih Alınmış, 6 yıl oynadığı genç takımdan ayrılarak eğitimini sürdürdüğü Diyarbakır’da futbola devam etti.

Diyarbakır dönüşünde Elazığ Yolspor’da futbola devam eden Semih Alınmış, kısa bir süre sonra Elazığspor’a transfer oldu.

 Oynadığı ilk yılında Elazığspor’da 33 golle gol kralı oldu.

Karabükspor’a transferinin ardından devre arasında yeniden Elazığspor’a geldi ve 1990 yılında yarım sezonda attığı 17 golle bir kez daha bordo beyazlı forma altında gol krallığı yaşadı.

Aynı sezonda Elazığspor 2. Yarıda 17 galibiyet ve 1 beraberlik alıp son maçta da Mardinspor’u Semih’in attığı 2 golle 2-0 mağlup edip şampiyon olmuştu.

Elazığspor’un ardından nevşehirspor ve Bartınspor’da futbol hayatını devam ettiren Semih Alınmış, 1994-1095 sezonunda yeniden döndüğü Elazığspor’da bir kez daha şampiyonluk yaşadı.

Son olarak Fırat Üniversitesi ve Mardinspor’da futbola devam eden Semih Alınmış; rahatsızlığı nedeniyle futbolu bıraktı ve Elazığspor ile Elazığ Belediyespor’da antrenör olarak görev yaptı.

Merhum Semih Alınmış, uzun süreden buyana İzmir’de yaşıyordu.

58 yaşında aramızdan ayrılan Elazığspor’un efsane golcüsü Semih Alınmış’ın cenazesi Cumartesi günü gece 23.10'da uçakla İzmir’den Elazığ’a getirilecek.

Merhum Semih Alınmış Pazar günü öğlen namazını müteakip İzzetpaşa camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından merhum Alınmış Harput’ta son yolculuğuna uğurlanacak.

Alınmış ailesi taziyeleri Polatlar Camii taziye evinde kabul edecek.

Medya grubumuz olarak merhum Semih Alınmış’a yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Elazığspor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz…

Vlcsnap 2024 07 27 15H08M35S761

A W255512 02

Elazığ’da Trafik Kazası: 2 Yaralı Elazığ’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

A W255512 03

A W255512 01

Editör: Yakup Uğur