Erzurum Palandöken’de 2.etap çalışmalarını sürdüren Elazığspor,2.hazırlık maçında Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor’la karşılaştı.

Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sahasında saat:16.00 da oynanan karşılaşmaya bordo-beyazlı ekibimiz; İsmet Yumakoğulları, Berşan Yavuzay, Ali Keten, Ercan Coşkun, Hasan Ekici, Mikail Koçak, Burak Aydın, Yağızcan Erdem, Kerim Frei, Burhan Arman ve Muhammet Arslantaş 11 i ile çıktı.

Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk 45 dakikasında Karaköprü Belediyespor oyuncusu İbrahim’in Kaleci İsmet’le karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üzerinden aşırarak topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Elazığspor’un beraberlik çabaları sonuç vermeyince ilk yarı 1-0 Karaköprü Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Ayrıca maçın ilk yarısında Elazığspor’lu futbolcular; Yağızcan Erdem ve Ali Keten sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldılar.

Bu oyuncuların yerine Cihan Canpolat ve Alpay Koldaş oyuna dâhil oldu.

AK Parti Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına Atama AK Parti Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına Atama

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf Elazığspor olurken,52. Dakikada Burhan’ın ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı kullanan Muhammet Arslantaş’ın golüyle bordo-beyazlı temsilcimiz 1-1’lik eşitliği sağladı.

Karaköprü Belediyespor’un çok sert oynadığı müsabakada bu kez sakatlananlar 45.dakikada Burak Aydın ve Hasan Ekici olurken, 62.dakikada sakatlanan bu oyuncumuzun yerine Denizhan oyuna dâhil oldu.

Ancak Şanlıurfa temsilcisi takımın anlaşılmaz sert oyunu devam edince 68. Dakikada Kerim Frei’ye yapılan sert hareketin ardından Elazığspor cephesi bu sertliğe tepki gösterince, ortalık iyice karıştı.

Bunun üzerine maçın hakemi de karşılaşmayı 1-1 devam ederken tatil etti ve hazırlık müsabakası böylelikle yarıda kaldı…

Bordo beyazlı takımımız Palandöken’deki son hazırlık karşılaşmasını 14 Ağustos’ta Silifke Belediyespor’la oynayacak…

Editör: Batuhan Baskal