Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik son bir ay içerisinde yapılan çalışmalarda 0-15 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası ile aranan toplam 83 zanlı yakalandı.

 İl Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AFAD: TAMP devreye alındı AFAD: TAMP devreye alındı

Ayrıca Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından devam eden çalışmalarda ruhsatsız tabanca-tüfek taşıyan 12 şahıs yakalandı.

Yapılan üst ve ikamet aramasında, 11 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca 114 adet fişek, 2 adet ruhsatsız tüfek ve 34 adet kartuş ile 1 adet kesici alet ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar ve suç unsurları hakkında adli işlemler yapıldığı bildirildi.