GÜNDEM

Elazığ’da Kalıcı Makyaj Eğitimi Verildi

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen programda; Çiğdem Erten Dursun meslektaşlarına kalıcı makyaj eğitimi verdi.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası kalıcı makyaj eğitimi programı düzenledi.

Makyaj ve Kalıcı Makyaj Eğitmeni Çiğdem Erten Dursun tarafından verilen eğitimde kuaförlere kalıcı makyaj teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı.

Profesyonel Makyaj Firmasının Kurucu Başkanı Ziya Dursun, Elazığ’da güzel bir şekilde ağırlandıklarını belirterek eğitim vermekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkan Dursun, “Elazığ bizim için çok değerli bir yer, çok sevdiğimiz ve çok güzel insanlarla tanıştığımız bölge. Onlarla büyüdüğümüz Kuaförler onlarla büyüdüğümüz güzellik salonları bize her zaman keyif veriyor” dedi.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu, kuaförlerin ve güzellik uzmanlarının mutlaka makyaj eğitimi almaları gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Türkoğlu, “ Bu salona gelen tüm meslektaşlarımız kendi dükkanlarında mutlaka porselen makyaj yapıyordur. Buna saygı duyuyoruz ama bu işin mutlaka bir eğitimi vardır. İlimizden kalkıp Antalya’ya ya da başka illere eğitim almaya gidiyoruz ki oraya giderken bir bedel ödüyoruz. Benim bu 3.dönemim kendi odam olarak yaptığım hiçbir eğitimde herhangi bir faaliyette ne üyelerden ne de herhangi birinden para talep etmedik ki etmeyeceğiz de” dedi.

Konuşmaların ardından makyaj ve kalıcı makyaj eğitmeni Çiğdem Erten Dursun, 2024 kalıcı makyaj trendlerinin püf noktalarını paylaştı.