Milletvekili Erol: 22 Yılda Elazığ’da Kamuya Ait Onlarca Tesisi Özelleştirdi Milletvekili Erol: 22 Yılda Elazığ’da Kamuya Ait Onlarca Tesisi Özelleştirdi

Cumhuriyet Mahallesi'nde hasarlı olmasından dolayı yıkılması gereken 3 katlı bir bina için yıkım ekipleri dün öğle saatlerinde çalışmaya başladı. Yarım saatte yıkımı yapılması gereken bina, kolonları ve betonunun sağlam olmasından dolayı 7 saatte yıkılamadı. Yıkım çalışmalarına ara verilmesinin ardın dan ardından bugün sabah saatlerinde tekrar çalışmalara başlanıldı.  Kepçe operatörünün dünden itibaren yaklaşık 13 saat boyunca  yıkım için mücadele etmesine sonucu 3 katlı binanın yıkımı gerçekleştirildi.

A W256785 05

  Binanın betonunun sağlam olması ve yapımında oldukça fazla demir kullanılmasından dolayı binanın dayanıklı olduğunu ifade eden yıkım ekipleri, ”Dünden itibaren 3 katlı binanın yıkımı için yoğun çaba sarf ettik. Binayı yaklaşık 13 saat sonunda ancak yıkabildik. Normalde bu tür binaları çok erken yıkmamıza rağmen bu bina gerçekten bizi çok uğraştırdı" dedi.

                        

A W256785 02A W256785 01

Editör: Yakup Uğur