GÜNDEM

Elazığ'da Geleneksel Bayram Kahvaltısında Bürokratlar ve Protokol Bir Araya Geldi

İş insanı Muhittin Kaya, her bayramda geleneksel hale getirdiği kahvaltı pogramını bu Ramazan Bayramında da düzenledi. Bayramın üçüncü gününde düzenlenen kahvaltı programına başta İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş olmak üzere Elazığ’dan ve çevre illerden Bürokratlar, Protokol Üyeleri ve Siyasiler yoğun katılım sağladı.

İş insanı Muhittin Kaya, geleneksel hale getirdiği bayram kahvaltısını bu ramazan bayramında da düzenlemeyi ihmal etmedi.

İş insanı Muhittin Kaya ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına yine birçok bürokrat, protokol üyeleri, siyasileri ve iş insanlarını bir araya getirdi.

Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen kahvaltı programına; hemşerimiz İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş; Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Evren, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti MKYK Üyesi Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av. Ömer Serdar, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Muş Valisi Avni Çakır, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Şırnak Valisi Cevdet Atay, yargıtay üyeleri, Elazığ ve çevre illerin oda başkanları ile çok sayıda iş insanları katıldı.

Bu tür geleneksel programların artması gerektiğine dikkat çeken İş insanı Muhittin Kaya, programa yoğun katılım sağlayan davetlilerin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken kızı Gamze Saray da, bayramlarda bir araya gelmenin önemine değinip bayramlaşma programına katılan herkese teşekkür etti.