Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapması için her yıl düzenlenen “Amatör Spor Haftası “Elâzığ’da başladı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Amatör Spor Haftası kortej yürüyüşü 7 Ekim saat:17.00’da sporcular, veliler, antrenörler, gençlik spor il müdürlüğü personelleri, şube müdürleri ve spor taban birlikleriyle gerçekleştirildi.

Whatsapp Image 2024 10 08 At 16.42.54 (1)

Tüm yurtta olduğu gibi Elazığ’da da 07-11 Ekim tarihleri arasında Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Tesislerinde Amatör Spor Haftası il birinciliği müsabakaları düzenlenecek.

Amatör Spor Haftasında; Badminton, Atıcılık, Atletizm ve Jimnastik olmak üzere toplam 4 branşta çeşitli etkinlik ve organizasyonlar düzenlenecek.

Whatsapp Image 2024 10 08 At 16.42.53

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; “İlimizde ve ülkemizde özellikle son yıllarda yapılan spor yatırımları ile birlikte spora verilen önemle birlikte olimpiyatlarda yakalamış olduğumuz bu başarılardan sonra sizlerin çok büyük hedefleri olmalı çünkü hem tesisleşme hem de uzman kadro açısından çok iyi yere geldik. İnşallah ilimizden de ülkemizi temsil edecek, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak birçok sporcu çıkacağına biz eminiz. Herkesin amatör spor haftasını kutluyorum” İfadelerine yer verdi.

Elazığlı Kaplan Görevinden Ayrıldı Elazığlı Kaplan Görevinden Ayrıldı

Whatsapp Image 2024 10 08 At 16.42.54

Editör: Batuhan Baskal