GÜNDEM

Elazığ’a Yeni Bir İşletme Daha Kazandırıldı

Elazığ’a yeni bir işletme daha kazandırıldı. Çiftçilere hizmet verecek olan Traktör Bayisi Karşıyaka Mahallesi Cahit Dalokay caddesinde açıldı.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu Türk Traktör’ün Premium markası CASE IH’in (Keys )Elazığ bayisi açıldı.

Elazığ Tunceli Bölge Bayi olarak hizmet verecek olan Vedat Traktör plaza açılışına ETSO Başkanı İdris Alan, Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları, Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, STK Temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

Türk Traktör A.Ş. Şirket Lideri Mathieu Sejourne yaptıkları çalışmalarla şehirlerin geleceğine katkıda bulunduklarını yenilikçi ürünler ve işbirliği ile tarımsal verimliliği arttırmayı amaçladıklarını ifade etti.

 

Vedat Traktör Şirket Sahibi Vedat Paç, bölgedeki çiftçilere daha iyi hizmet sunmak adına iş yerini açtıklarını ifade etti. Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

ETSO Başkanı İdris Alan, İş İnsanı Vedat Paç’a Elazığ’a kazandırdığı işletme için teşekkür ederek hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından kurdele kesimine geçildi. İşletmenin açılışı alkışlar eşliğinde gerçekleştirildi.

 

Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları, işletmenin şehre ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman’da işletmenin çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Açılan İşyeri çiftçiler için gerekli ekipmanlar, hassas tarım ürünleriyle Elazığ ve bölge üreticisine hizmet verecek.