GÜNDEM

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Bayrak Asma Çağrısı

Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu tüm Elazığ halkına bayrak asma çağrısında bulundu. Vali Hatipoğlu, Cumhuriyetimizin simgesi olan ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırarak bağımsızlık ve özgürlüğümüzün önemini bir kez daha vurgulamak için evlerimizi, iş yerlerimizi ve araçlarımızı kırmızı beyaz renklerle süsleme çağrısında bulundu.

Vali Hatipoğlu, Cumhuriyetimizin bizlere kattığı değerlere olan bağlılığı ifade etmek ve şehitlerimizin aziz hatırasını onurlandırmak amacıyla tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet coşkusunu paylaşmaya davet etti. “Bu topraklarda bize emanet edilen değerlere sahip çıkarak, inadına daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bayraklarımızı asalım, Cumhuriyetimizin gururunu hep birlikte yaşayalım” ifadelerini kullanan Vali Hatipoğlu, Elazığ’ın her köşesini kırmızı beyazla donatarak Cumhuriyet Bayramı coşkusunu şehirde hissettirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Vali Hatipoğlu’nun açıklaması şöyle;

Cumhuriyetimizin 101. Yılında Bayrağımızı Gururla Dalgalandıralım!

Vatanımızın bağımsızlığının ve özgürlüğümüzün simgesi ayyıldızlı albayrağımızı, Cumhuriyetimizin 101. yılında, milletçe omuz omuza bu büyük gurur ile evlerimize, işyerlerimize, araçlarımıza asalım.

Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu mübarek topraklarda, Cumhuriyetimizin bize kattığı değerleri ve geleceğe olan inancımızı göstermek için,

İnadına daha çok çalışacak , daha çok üreteceğiz diyen yiğitler için

Cumhuriyet coşkusunu tüm şehrimize yaymak, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha vurgulamak için siz değerli hemşehrilerimizi Bayraklarımızı asarak bu gururu birlikte yaşamaya, ilimizi kırmızı beyaz renklere süslemeye davet ediyorum!