Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi gezi ve temasta bulunmak üzere Bingöl’e gitti.

Program kapsamında ilk olarak TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve ailesi tarafından yaptırılan “Hisarcıklıoğlu Bingöl Camii”nin açılışı yapıldı.

Açılışa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, İSO Başkanı Erdal Bahçivan, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl TSO Başkanı. Kadir Çintay ve sayıda siyasi kurum temsilcisi katıldı.

Heyet daha sonra Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosu ve Bingöl TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinin açılışı için düzenlenen toplantıya katıldı.

Açılış toplantısında konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Bingöl TSO Başkanı Kadir Çintay’a teşekkür etti.

Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosunun açılmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve ekibine teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosu ve Bingöl TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinin Açılışı kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.

Ardından Bingöl’de 2023 yılında vergi, ihracat ve istihdam rekortmenleri ile Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosunda en yüksek tescil işlemi gerçekleştiren 2 firmaya ödülleri takdim edildi.

Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı

E T B 9567E T B 9559E T B 9535E T B 9530E T B 9529E T B 9528E T B 9527E T B 9522E T B 9521E T B 9519E T B 9518E T B 9513E T B 9509E T B 9508E T B 9491Cami Genel Görüntü

Editör: Batuhan Baskal