Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Maden İlçesi’nde Uzlaşma Ofisi açıldı.

Maden’de devam eden konut ihtiyacı ve kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşa bilgi aktarımı sağlayacak uzman ekibin yer alacağı ofisin açılışına Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı Aynur Gökalp Doğan, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Maden Kaymakamı Mustafa Atış, Belediye Başkanı Musa Orhan ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

G U N N4Tz W Y A Af G5Q

Maden eski Kaymakamlık binasında açılan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Uzlaşma Ofisinin açılışının ardından İl Protokolü vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi.

Toplantıda konuşan Milletvekili Ejder Açıkkapı, Madenli vatandaşlara Maden'i terk etmeyin çağrısı yaparak, “İstişare toplantısında emeği geçen Maden için, Madenli vatandaşlar için elini taşın altına koymaktan geri durmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bariyerlere Çarpan Otomobil Su Kanalına Düştü Bariyerlere Çarpan Otomobil Su Kanalına Düştü

G U Njn N0Aw A Adkeq

Açıkkapı, "Madenli hemşehrilerimden isteğim şu: Ne olursunuz Maden'i terk etmeyin, Maden'de kalın ve Maden'in büyümesine, gelişmesine sizler de katkıda bulunun. Bu çok önemli çünkü doğduğumuz topraklar, büyüdüğümüz topraklar ve buraya hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Bu anlamda ben Madenli hemşehrilerimin bundan sonraki süreçte yapılaşmayla, dönüşümle birlikte Maden'e çok ciddi katkılar sunabileceğini biliyorum. Kesinlikle Maden'i terk etmeyin" dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı ise toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şehrimizin ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin talepleri için siyasi parti ayırt etmeksizin bir araya gelerek vatandaşlarımızı teker teker dinledik. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan gelen bürokratlarımız da hemşehrilerimize ortaya çıkan olumlu reçeteyi açıkladı ve hep birlikte çözüme çok yaklaştık" dedi.

G U Nn Ge V W4 A Eo A C1

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da, “Madenli hemşerilerimizin istekleri gerçekleşene kadar haklarını savunmaya ve onların yanında olmaya devam edeceğim. Maden İlçesi’nde uzun yıllardır var olan sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

G U Nn Gc1 W U A A7E UoG U Nl1 I N Xk A A4 L TvG U Njn O Mb Q A A Fry OG U Njn N0B M A Ak Gb4G U Njn N0B A A A M Ri0G U Nn Gf N W I A Ae K5Q

 

Editör: Yakup Uğur