GÜNDEM

Elazığ İl Protokolünden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajları

Elazığ İl Protokolü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladılar.

Elazığ İl Protokolü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Brilik Günü dolayısıyla mesaj yayımladılar.

Vali Doç. Dr. Ömer Toraman mesajında: “Türk milletinin yeniden dirilişinin ve şahlanışının destanı olan 15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gündür. Bugün milletçe hem hüznü hem de büyük bir onur ve gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesi, hain darbe girişimine karşı milletimizin sergilediği destansı direniş, tarihe altın harflerle kazınmıştır. O karanlık gecede, milletimizin her ferdi, bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna tek yürek, tek vücut olmuştur.  Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de geçmişten aldığı güçle şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunu, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlığını ilelebet sürdürecektir. Milletimizin gösterdiği kahramanlıkları ve vatanseverliği unutmamak, unutturmamak en büyük görevimizdir. Gelecek nesillerimize bu ruhu aktarmak, demokrasimizi ve bağımsızlığımızı koruma kararlılığımızı sürdürmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde demokrasi destanı’nı yazan bütün kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza sağlık ve sıhhat diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ile yayımladığı mesajda,  “15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gün, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır. Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzenine ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratılmıştır. Rengini şehitlerimizin kanından alan ay-yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş olan aziz milletimiz, 15 Temmuz gecesi yurdun dört bir köşesinde milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla gece boyunca tankın, tüfeğin, topun, uçağın, helikopterin karşısına imanıyla, inancıyla, yüreğiyle kendini siper ederek, darbe teşebbüsünde bulunanların hedeflerine ulaşmalarını engellemiştir. Aziz milletimiz, günlerce tuttukları demokrasi nöbetleri ile milli iradeye sahip çıkmış ve vatan sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ile asil milletimizin destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütüne karşı mücadeleden asla taviz vermeyecektir. Bu kutlu mücadelede canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizin bizlere bıraktıkları en büyük miras ise, milletimizin zor zamanlarda kenetlenerek, bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin teminatı olacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiş olmalarıdır. Bizler de bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, içerden ve dışardan istiklalimize kastedenlere fırsat vermemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin bu tür ihanetlerle bir daha karşılaşmaması dileğiyle 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, milli irademize sahip çıkan değerli Elazığ’lı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 15 Temmuz fetullahçı terör örgütünün darbe girişiminin yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
Milletvekili Açıkkapı yayımladığı mesajda, “15 Temmuz FETÖ ‘nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki necip milletimizin destansı direnişini ve demokrasimize sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha gururla hatırlıyoruz. Necip milletimiz o gece canı pahasına demokrasimizi korumuş ve hainlere geçit vermemiştir. 15 Temmuz gecesi, halkımızın gösterdiği cesaret ve kararlılık, dünya tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık örneği olarak kaydedilmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimiz sağcısı, solcusu,  tüm etnik kökenleriyle bir bütün olarak demokrasisine sahip çıkmış ve bu uğurda canlarını feda etmekten, şehadete koşmaktan çekinmemiştir. O gece, liderimizin ifade ettiği gibi, bizler kefenimizi giyerek bu yola çıktık. O gece, liderimizin talimatları doğrultusunda, bizler de Elazığ’da halkımızı meydanlara davet edip, kendimiz de meydanlarda kıymetli hemşehrilerimizle darbecilere karşı dimdik durduk. Polisimiz ve askerlerimiz, milletimizle birlikte, darbecilere karşı kahramanca mücadele etti. Darbe girişimi sırasında ve sonrasında, 249 şehit verdik, 2193 vatandaşımız yaralandı. Bu vesileyle kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, gazilerimize saygılar sunuyoruz. Bu hain darbe girişiminin yıl dönümü vesilesiyle fetöcü alçaklar ve onların ipini ellerinde tutanlara hatırlatmak isteriz ki; Demokrasimize, milletimizin iradesine ve bağımsızlığımıza yönelik her türlü tehdide karşı durmaya devam edeceğiz. Bu hain girişimi asla unutmayacak, unutturmayacağız. Türk milleti olarak, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara yürüyeceğiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin inşallah” ifadelerine yer verdi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Işıkver mesajında: ‘’15 Temmuz, Devlet içine sızmış, kendisine emanet edilen devletin silahlarını kendi vatandaşlarına kullanmaktan çekinmeyen, ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen FETÖCÜ hainlere karşı, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir. Bu darbe girişiminde milletimiz Malazgirt’te olduğu gibi, bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Aziz Milletimiz; Söğüt’te, Malazgirt’te, Kut’ül Amare’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de olduğu gibi, Anadolu topraklarını hayat alanı olmanın ötesinde istikbali olarak gördüğünü tüm dünyaya 8 yıl önce bir kez daha haykırmış ve 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, çok kıymetli gazi kardeşlerimize aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerken, Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün vatanımıza olan sevgi ve duyarlılığımızın daha da artmasına vesile olmasını Yüce Mevla'dan temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaymladığı mesajda: “Asırlarca unutulmayacak 15 Temmuz hain darbe girişimi; demokrasisine, özgürlüğüne, değerlerine, inancına, ülkesine ve milletine bağlılığını, müreffeh bir gelecek hedefinden asla geri durmayacağını bütün dünyaya gösteren aziz milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratılmıştır. Büyük bir fedakarlık eseri milletimizin kutlu direnişi, cesareti ve dirayeti ile 15 Temmuz, büyük ve şanlı bir zaferin adı olmuştur. Bu zafer, milletimizin direnişinin yanı sıra ihanete meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretinin sonucudur. Milletimizin cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun, Kuvayı Milliye şuurunun hâlen diri olduğunu göstermiştir. 15 Temmuz, Türk Milleti’nin yeniden şahlanış ve dirilişinin, Liderinin, Başkomutanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile 81 milyonun, iradesine yönelen saldırılar karşısında tek vücut olup kıyama kalkmasının adıdır. 15 Temmuz destanını yazan bu asil ve aziz millet, asırlar sonra bile bu topraklarda 15 Temmuz ruhunu nesilden nesile aktarmaya devam edecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında devletine, milletine, istiklâline, iradesine sahip çıkarken şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor; gazilikle şereflenen, darbecilere geçit vermeyen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın mesajı şöyle;  “15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır. Milletçe, hainlere karşı verilen bu destansı direnişin gurur ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla tek vücut olan kahraman milletimiz o gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokakları, meydanları doldurmuş tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece ve sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına karşı koymuş, günlerce meydanları boş bırakmayarak, demokrasiye sahip çıkmıştır. Bundan sonra bize düşen görev birbirimize daha çok kenetlenmek, milli birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak ülkemizi daha da güçlendirmek ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün sekizinci yıldönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajında; “Aziz Milletimiz 15 Temmuz’daki direnişi ile hem bir darbe girişimini püskürtmüş hem de ülkemizi teslim almayı hedefleyen bir işgal teşebbüsünü engellemiştir.” diyen Başkan Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; “8 yıl önce 15 Temmuz’da genciyle yaşlısıyla bu millet Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Fedakarlıklarıyla o karanlık geceyi millet ve demokrasi için kardan aydınlık bir sabaha kavuşturan yiğitlerin hakkını asla ödeyemeyiz. O gece çıplak elleriyle tankları durduran, ölüm kusan silahlara meydan okuyan cesaret abidelerinin hakkını ödeyemeyiz. O gece yurdu yaşatmak için can veren ama canından aziz bildiği vatanından vazgeçmeyen kahramanların haklarını ödeyemeyiz. Türk demokrasisinin bir daha böyle menfur saldırılara maruz kalmamasını temenni ediyor bu duygularla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün ülkemiz, millet ve demokrasi için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Ülkesinin bekası, milletinin istiklali uğruna can veren kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, vatan ve millet için mücadele ederken gazilik mertebesine erişmiş tüm gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.” dedi.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar 15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yaşar mesajında, “15 Temmuz bu toprakların gördüğü en büyük ihanetlerden biridir. Bu ihanete giden yolun taşlarını döşeyenler, yol verenler, yön verenler Türk Devletini yıpratarak paralel güç yaratanlar, bundan yaralanmaya çalışanlar er veya geç sırası geldikçe yüce Türk milletine ve adaletine mutlaka hesap verecekler. Bu hain girişimin siyasi, ekonomik ve de sosyolojik yönleri bir gün mutlaka aydınlanacaktır.  İradesini Türk milleti dışındaki odaklara teslim etmiş yapılara idarecilere bundan ders çıkarmaya çağırıyoruz.  15 Temmuz Fetö darbe girişimini lanetliyor; Aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz. "YAŞASIN TÜRK MILLETI, YAŞASIN CUMHURIYET” ifadelerine yer verdi.

Elazığ Barosu tarafından yayınlanan mesajda: “Demokrasi, milli iradenin tecellisi ve hukuk devleti ilkesi, toplumumuzun temel değerlerindendir. Bu değerler, milletimizin huzur ve refahını sağlamak adına büyük önem taşımaktadır. Hukukun üstünlüğü, demokrasimizin teminatıdır ve bu ilkenin korunması, milli irademizin en güçlü şekilde ifade edilmesi anlamına gelmektedir. 15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin iradesine kast eden hain darbe girişimi karşısında gösterilen eşsiz kahramanlık, Türk Milletinin zaferiyle sonuçlanmıştır. Ülkemizin dört bir yanında meydanlara inen milyonlarca vatandaşımız, yeni bir destan yazmış ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını bir kez daha tüm dünyaya ispat etmiştir.  Elazığ Barosu olarak, demokrasimizin ve hukuk devletimizin korunması için üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle hareket etmeye devam edeceğimizi vurgulamak isteriz. Milli ve manevi değerlerimize her zaman önem veren bir kurum olarak, hukukun üstünlüğü ilkesinden asla taviz vermeden, milletimizin huzur ve refahını gözeterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamlı günde, milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyor, Bu vesileyle istikbaline ve istiklaline sahip çıkan, milli birlik ve beraberliğimiz uğruna hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milyonlarca vatan evladının, 15 Temmuz darbe girişimine karşı şehit veya gazi olmak amacıyla meydanlara indiğini dile getiren Başkan Alan, 15 Temmuz kalkışmasının sadece siyasi iradeye karşı atılmış bir adım olmadığını,  milleti yok etmeye, milletin önünü kesmeye odaklanmış karanlık ellerin iç çatışmayı tetiklemek üzere kökü dışarda bir darbe girişimi olduğunu ifade etti. Türk halkının, 15 Temmuz'da millet olma bilincini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Alan, farklılıkları, siyasi duruşları, hayat tarzları ne kadar farklı olursa olsun herkesin ortak paydasının Türkiye olduğunun o gece ortaya konulduğunu ve bunun tüm dünyaya ispat edildiğini vurguladı. Milletimizin 15 Temmuz gecesi yerli ve milli duruş dersi verdiğine dikkat çeken Başkan Alan; "Milletimiz, o gece darbenin sadece silahlarla değil, imanla ve bilinçle önlenebileceğini de ortaya koydu. 15 Temmuz destanı, aziz milletimizin vatanına ve bayrağına bağlılığının, demokrasiye inancının ve millet iradesi üzerinde hiçbir güç tanımadığının eşsiz bir örneğidir. İstiklali ve istikbali için ölümü her zaman kucak açarak karşılayan büyük milletimizin 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında yazdığı destan asırlar boyu unutulmayacaktır." Dedi.

FHGC Başkanı Serkan Gürtürk Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürtürk mesajında, “Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyet Başkanı Serkan Gürtürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla  bir mesaj yayınladı. 15 Temmuzun, milletimizin kahramanlık ruhu ile birlik ve beraberliğimizin, vatana olan bağlılığımızın en güzel örneği olduğu ifade eden Başkan Gürtürk, mesajında şu görüşlere yer verdi. Özgürlük ve bağımsızlık konusunda tarihinin her döneminde imanı ve azmiyle çıkan milletimiz, 15 Temmuz gecesi de yakın tarihimizin hafızalara kazınan en büyük ihanetiyle karşı karşıya kalmış ve ortaya koyduğu eşsiz bir mücadele örneği ile  bu ihanetten ülkesini korumuştur. Devlete ait tank ve savaş uçaklarını halkına yönelten hainler,  karşılarında milletimizin sarsılmaz imanını, yıkılmaz azim ve kararlılığını bulmuş; nitekim sonunda büyük bir hüsrana uğramışlardır. Bu vesileyle, 15 Temmuz gecesi şehadete kavuşan 251 vatandaşımıza yüce Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik ediyor, bu anlamlı günün aramızdaki dayanışmayı, birlik ve beraberliği güçlendirmeye vesile olmasını diliyorum”dedi.

MHP MYK Üyesi hemşehrimiz Hamit Kaya 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hemşehrimiz Kaya mesajında, “Öncelikle Vatanını ve milletini müdafaa eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türk milleti gazi bir millettir. 'Ölürsem şehit, kalırsam gaziyim' diyen soylu iradeyi teslim alacak güce henüz dünya üzerinde tesadüf edilmemiştir. Nice ateş çemberleri yarılarak bugünlere ulaşılmıştır. 8 yıl önce Türkiye işgal edilecekti. Az kalsın emek emek bugünlere gelen Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinden silinip gidecekti. Milli birlik ruhu FETÖ'yu durdurmuştur. Özlemini çektiğimiz kardeşlik duygusu ayağa kalkarak, hainliğin önü perdelenmiştir. FETÖ Türkiye tuzak kurmuştur.  'Vatanı koruyoruz' bahanesiyle ihanet etmenin alt yapısını oluşturmuş müdahale için uygun zamanı kollamıştır. Dolayısı ile, 15 Temmuz'dan ibret almak lazımdır. Siyasi düşüncesi parti aidiyeti ne olursa olsun herkesin ortak gayesi Türkiye'nin varlığı bağımsızlığı üzerinde mutabakat sağlamak olmalıdır.  Devletin ve milletin bekası her türlü arayışın önündedir. Samimiyet ve inançla vurgulamak isterim ki etrafımız kuşatılmışken siyasi çekişmeler en çok uzak durmamız gereken mayınlı alanlardır. Türk milleti 15 Temmuz akşamından itibaren nasıl kucaklaşıp demokrasinin namusunu müdafaa ettiyse ülkenin istikbalini de müdafaa edecektir. Türk vatanını kutsal kabul edecek şekilde iç ve dış mihraklarla karanlık ilişkinin olmadığı aydınlık ve temiz fikri yapıya sahip büyük bir ülkeyiz. Ve bu ilelebet devam edecektir. Bu düşüncelerle Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Tüm halkımızın Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Karanlık gecede ortaya konan hainliğin hiçbir zaman unutulmayacağını ve iş dünyasının Türkiye’nin güzel yarınları için hiç durmadan çalışacağını vurgulayan Başkan Gürkan, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Ne demişti şair, UNUTMA! ‘Her karanlık gecenin bir sabahı vardır. Her kışın baharı vardır. Sabredeni mutlaka zafere ulaştıran bir irade vardır.’ Üzerinden yıllar geçse de unutulmayacak bir hainliğin, karanlık bir gecenin, bir milletin yeniden dirilişinin destanının yıldönümündeyiz. Çelikten bir iradenin, vatan sevgisinin, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin ülkesine kastedenlerin karşısında aslan kesilmenin somutlaştığı o gecenin üzerinden bir yıl daha geçti. Tankları elleriyle durduran, devasa uçakları durdurabilmek için planlar yapan, vücuduyla mermilere set olan kahramanların o hikayeyi yazdığı gecenin üzerinden tam 8 yıl geçti. Unutulmayacak bir karanlığın aydınlığa çevrilmesinde bu iradeyi ortaya koyan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere aylarca nöbet tutup vatanını savunan ve bugünleri zafer gününe, bir demokrasi gününe çeviren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha sonsuz teşekkürler. Ülkemizin gelişmişliğine, refahına, özgürlüğüne, ekonomisine ve demokrasisine kasteden hainliği hiçbir zaman unutmayacağız. Düşmanın uyusa da her zaman pusuda olduğu bilinciyle daha güzel yarınlar için iş dünyası olarak her geçen gün daha iyisini ortaya koymaya ve bu ülkenin güzel yarınlarının öyküsünün yazılmasına destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.