GÜNDEM

Elazığ Hipodromu’nda Koşu Öncesi Öğrencilerden Konser

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Müzik Grubu, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı koşusu öncesinde Hipodromda Konser verdi

Elazığ Hipodromunda Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi koşusu öncesinde tamamı fakülte öğrencilerinin oluşturduğu Vetakkort Müzik Topluluğu konser verdi.

Konser öncesi konuşan Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Şahin, özel etkinliğin Fırat Üniversitesine katkılarının büyük olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Şahin, “Bu özel etkinliğin Üniversitemiz için ne kadar kıymetli olduğunu öncellikle ifade etmek istiyorum. Uluslararası tanınmış bir kurum olarak Fırat Üniversitesi Akademik başarıları ve sektöre katkılarıyla bu tür etkinliklerle eğitim, araştırma ve toplumsal katkılarını pekiştirmeyi hedeflemektir” dedi.

Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, veteriner hekimliğin önemine vurgu yaptı.

Muhammet Demirçelik,” Beşeri Hekim insanı Veteriner Hekim ise insanlığı tedavi eder. Bugün burada bir kez daha yinelemek istiyorum tamamı Veterinerlik Fakültesinden oluşan Müzik ve Dans Topluluğu Vetakkort, Elazığ Hipodromumuz da müzik dinletisi yapacaktır” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Vetakkort Grubu, en beğenilen eserleri katılımcılar için seslendirdi.