Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde Tüp Bebek Merkezinin ilk bebeği Dünya’ya gözlerini açtı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nden yapılan açıklamaya göre;

2023 yılı Mart ayında hizmete açılan Tüp Bebek Merkezimizin ilk bebeği, başarılı bir operasyonla dünyaya geldi. Hastanemizde ilk tüp bebek tedavi ve takibini gerçekleştiren Uzm. Dr. Gülcan Kahraman’ın doğumunu da bizzat yaptırdığı bebeğimizi, annesi sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. Anne, kendisine annelik duygusunu yaşatan hastanemize büyük minnettarlık duyduğunu ifade etti.

Uzm. Dr. Gülcan Kahraman, "Hastanemizde faaliyet gösteren Tüp Bebek Merkezi’nin ilk sağlıklı bebeğini dünyaya getirmenin hem mutluluğunu hem de gururunu yaşıyoruz. Hastamız sekiz yıllık bir çocuk istemiyle bize başvuruda bulunmuştu. Tüp bebek tedavisi uyguladık. Güzel bir üçüncü gün embriyosu elde ettik. Embriyomuzu dondurduk ve dondurulmuş embriyo transferi yaptık. Gebeliğini takip ettik. Doğumunu yine biz yaptırdık ve bugün böyle sağlıklı güzel bir bebeğimiz dünyaya geldi. Annesiyle buluşturduk. Tüp Bebek Merkezi’nin açılmasında ve uygulamasında, hastane yönetimine, ayrıca özveriyle çalışan başta Laboratuvar Sorumlusu Embriyolog Uzm. Dr. Merve Kavak Balgetir ve Embriyolog Uzm. Dr. Sena Özcan olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Milletvekili Keleş: Hazarbaba Engelsiz Yaşam Merkezi İçin Onay Alındı Milletvekili Keleş: Hazarbaba Engelsiz Yaşam Merkezi İçin Onay Alındı

Whatsapp Image 2024 07 24 At 12.51.56 (2)

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Şüheda Kaya ise, tüp bebek merkezimizin ilk bebeğinin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesinin heyecanını yaşadıklarını belirterek, bebeğimizin anne ve babasını tebrik etti. Başhekim KAYA, tüp bebek merkezi projesi temellerinin önceki dönem Başhekimlerimizden Sn. Prof. Dr. Erol Keleş zamanında atıldığını vurgulayarak, “Tüp Bebek Merkezimizde de hocamızın emeği gerçekten çok büyük. Şehrimizin önemli bir ihtiyacı olan bu merkeze kuruluş aşamasından bu yana sunduğu katkılardan dolayı Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Erol Keleş’e ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 07 24 At 12.51.57 (1)

Editör: Yakup Uğur