Başkan Alan: Şehirler, Gastronomileriyle Öne Çıkıyor Başkan Alan: Şehirler, Gastronomileriyle Öne Çıkıyor

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan hain bombalı saldırının 8. Yıl dönümü dolayısıyla Elazığ il protokolü mesaj yayımladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan saldırıyı kınama mesajı şu şekilde;

“Olayın hemen ardından Başbakan Binali Yıldırım ve devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla geniş bir heyetle birlikte olay mahalline gelerek Elazığ halkının acısını paylaştı. O gün bir şehir terör karşısında nasıl sım sıkı bir şekilde kenetlendi, teröristlere geçit vermeyen vatanperverlik örneğimi tüm dünyaya hissettirdi. Yaralılara kan vermek için tüm şehir adeta seferber oldu. Aziz şehrimiz Elazığ, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin, aziz milletimizin kardeşliğinin adresidir. Bu alçakça saldırının yıl dönümünde, şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, yaralanan vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aziz milletimizin birliği ve beraberliği bu tür hain saldırılarla bozulamayacak, devletimizin kararlılığı terörün kökünü yurt içinde ve kaçarak saklandığı yurt dışındaki inlerinde hainleri kazımaya devam edecektir. Rabbim, bir daha böylesi acıları bizlere yaşatmasın. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın, hainlere fırsat vermesin" dedi.

Editör: Yakup Uğur