30 Mart Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesi özellikle kentin en işlek noktalarında yürütülen temizlik faaliyetleri kapsamında ekipler tarafından cadde ve sokaklar süpürülüp yıkanıyor, parklar, bahçeler, otobüs durakları ve çöp konteynerleri temizleniyor. Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, arazözler ve süpürge makineleriyle kentin her noktasına ulaşarak vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri adına çaba harcıyor.

Elazig Belediyesi Ekiplerinden 1742903687 Ztxg Vm

EKİPLER, MOBİL YIKAMA ARAÇLARI İLE İBADET ALANLARINA YÖNELİK DE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

Ekipler tarafından Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ibadet alanlarına yönelik de özel bir çalışma yürütüldü. Başta tarihi Harput Mahallesi olmak üzere şehir genelindeki cami, mescit ve türbelerde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Mobil yıkama araçları ile halılar temizlenirken, cami avluları, abdesthaneler, giriş çıkış alanları ve bahçe duvarları buharlı sistemlerle dezenfekte edildi. Namaz kılınan alanlar ise geleneksel bir uygulama ile gül suyu ile yıkandı.

Elazig Belediyesi Ekiplerinden 1742903685 Ai0 P6X

EKİPLER, TARİHİ HARPUT MAHALLESİ’NDE DE KAPSAMLI BAYRAM TEMİZLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İdareci ve Bürokratlar Derneğinden İftar İdareci ve Bürokratlar Derneğinden İftar

Elazığ’ın en önemli turizm merkezlerinden biri olan tarihi Harput Mahallesi’nde de bayram öncesi temizlik çalışmalarına hız verildi. Ziyaretçilerin daha rahat ve hijyenik bir ortamda ibadet edebilmesi amacıyla türbeler ve ziyaret alanları yoğun bir şekilde temizlenerek, halılar gül suyu ile yıkandı.

Elazig Belediyesi Ekiplerinden 1742903685 9Brxwy

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ekiplerin yoğun bir şekilde bayram hazırlığı gerçekleştirdiği, vatandaşların temiz ve sağlıklı bir bayram geçirmesi adına Elazığ Belediyesi’nin çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.