Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından personele yönelik düzenlenen eğitim seminerleri devam ediyor.

Bu kapsamda uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi. Seminer, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Seminere, çok sayıda belediye personeli katıldı.

Elazig Belediyesi Calisanlarin 1719403711 K A Kmv3

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı personel tarafından verilen seminerde katılımcılara, uyuşturucuyla mücadelede farkındalığın artırılması, gençleri ve aileleri bağımlılık yaratan maddelerden uzak tutmak, toplumsal bilinci artırmak gibi konularda bilgiler verildi.

Başkan Karakuş: Mahallelerimizin Geleceğini Birlikte Planlıyoruz Başkan Karakuş: Mahallelerimizin Geleceğini Birlikte Planlıyoruz

Öte yandan Elazığ Belediyesi personeline, bağımlılık yapan madde kullanımının sonuçları ve zararlı maddelerin kullanımını engellemek için alınması gereken tedbirler de anlatıldı.

Elazig Belediyesi Calisanlarin 1719403712 G Wu Uh9Elazig Belediyesi Calisanlarin 1719403712 4 Xq Ry BElazig Belediyesi Calisanlarin 1719403713 Q03 Fi R

Editör: Yakup Uğur