Bir sosyal medya hesabının paylaşımını alıntılayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a tepkiler çığ gibi büyüyor.

 

"ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ"

CHP İzmir Milletvekili Tuncay ÖzKan sosyal medya hesabından erken seçim istiyoruz diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etti.

Söz konusu paylaşımda “Seni gidi züppe seni! Sarayda otur, tahta kurul, dolarlar, milyarlar oyuncağın olsun, israflık, müsriflik yoldaşın, zenginler senin arkadaşın bize mi diyorsun “gösteriş müptelası” diye? 13 uçak sende. Lüks hayat sende. Konvoylar dolusu otomobil yurt içinde yurt dışında sende. 22 yılda milleti fakir fukara koyup zenginlerin partisi olmak sende. Fakirle fukarayla dalga geçen partili sende. Dolar milyarderleri sende. Zindanlar bizim, saraylar senin, gösterişli olan biz öyle mi? Kıskandın mı? Seni sarayın züppesi seni! #ErkenSeçim istiyoruz. Hodri meydan!” ifadelerini kullanan Özkan’a Elazığ’ın önde gelenleri sert yanıt verdi. En sert tepki ise Milletvekili Nazırlı’dan geldi.

"EN GÜZEL CEVABI YİNE MİLLETİMİZ VERECEKTİR"

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş: “Cumhurbaşkanımız, yıllardır milletine hizmet eden, bu ülkenin her karış toprağına emek vermiş, ülkesi için tüm benliği ve varlığı ile mücadele eden bir liderdir. Cumhurbaşkanımıza yapılan bu ithamlar, aslında milletimizin gönlünde nasıl bir yer tuttuğunu anlayamayanların çaresiz çırpınışlarıdır. Bunu görmek istemeyenler, milletin sevgisini ve güvenini kazanmanın ne demek olduğunu asla anlayamazlar. Liderimize karşı yapılan bu hadsiz saldırılara en güzel cevabı yine milletimiz verecektir” dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 08 25 223355

Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütlerine Yönelik 35 Bin 428 Operasyon Düzenlendi” Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütlerine Yönelik 35 Bin 428 Operasyon Düzenlendi”

"EDEP YOKSUNU"

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı: “Çok ahlaksız, edep yoksunu züppenin ta kendisi bir mahluksun” dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 08 25 223313

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı: “"o…. ç…" ile "o… ç….." arasında büyük fark vardır. Birincisinde sıfat kişiye ikincisinde anneye aittir. Bizim düşüncemizde anne kutsaldır. Ancak müptezel Tuncay Özkan'nın dilinden dökülen salyalar ancak "o….. ç….."ndan sadır olabilir. Alçak herif” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Ekran Görüntüsü 2024 08 25 223210

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Seni gidi alçak, kendini bilmez, haysiyetsiz… Sen kim oluyorsun hadsiz!” dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 08 25 223437

Editör: Batuhan Baskal