GÜNDEM

“Birlikte Büyüyoruz” Projesi’nde Yer Alan Öğretmenlere Plaket

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Birlikte Büyüyoruz” projesi’nde görev alan öğretmenler, İl Müdürü Mehmet Yiğit tarafından ödüllendirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Birlikte Büyüyoruz” Projesi’nde görev alan öğretmenler, İl Müdürü Mehmet YİĞİT tarafından ödüllendirildi.

Proje kapsamında yaz tatili boyunca MasalMatik Evinde farklı branştaki öğretmenler çocuklarla buluştu. 63 öğretmenin görev aldığı proje kapsamında Temmuz ve Ağustos aylarında 4 bin 200 öğrenciye ulaşıldı.

Çocukları okul dönemine hazırlamak, eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve somut olamayan kültürel miraslardan biri olan masalların nesilden nesile aktarmayı amaçlayan Birlikte Büyüyoruz Projesine önem verdiklerini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit; “Öğrencilerimizi okul ortamı dışında bir araya getiren etkinlikler bizim için çok önemli. Bildiğiniz gibi Bakanlığımız bu yıl Okul Öncesi Eğitim Şenliklerini başlattı. Bu etkinlikler başlamadan biz Elazığ’da uygulamalarımıza başlamıştık. Yaptığımız çalışmaların Bakanlığımızca da ülke geneline yayılmış olması ne kadar doğru bir çalışmayı ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Ben bu projeye katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor, bu eğitim öğretim yılında yapacakları çalışmalarda şimdiden başarılar diliyorum” dedi.