Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaymakam Türker: “Dolayısıyla buradaki tamir istasyonunun özelde belediye araçları ile ilgili olsa da hizmet olarak vatandaşlara döneceğinden dolayı burada yaşayan insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak araçların daha güzel hizmet vermesine vesile olacaktır. Tamir istasyonunun projesinden ustasından şu aşamaya gelene kadar her kimin gayreti olduysa herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

ELMÜTDER Başkanı Ayaz’dan Kentsel Dönüşüm Çağrısı! ELMÜTDER Başkanı Ayaz’dan Kentsel Dönüşüm Çağrısı!

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus hizmete açılan tesis ve bundan sonraki projeleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Turus: “Katılımcı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde her bir hemşerimizin sesine kulak vermek ve sizleri karar alma süreçlerine dahil etmek önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Bu çerçevede bugün burada sizlerden gelen talep doğrultusunda ilçemizin büyük bir ihtiyacı olarak gördüğümüz araç kademe istasyonumuzun açılışını gerçekleştirmek üzere toplandık. Bu istasyonda siz kıymetli hemşerilerimizin ve belediyelerimize ait araçların oto tamir ustamız ile oto elektrik ustası sayesinde bakım onarım ve tamiratı burada yapılarak hem zamandan tasarruf etmiş olacak hem de daha uygun fiyatlara hizmet almış olacaksınız amacımız ilçemizin ekonomisini canlandırmak ve sizlerin kesesini korumaktır” dedi.

MHP İl Başkanı Yunus Bal, bu yola çıkarken Baskil’in çehresi değişecek demiştik ve o değişimin adımlarının atılmasından dolayı mutluyuz” dedi.

Başakan Bal: “Biz bu yola çıkarken Baskil halkına Baskil’de bir değişim olacak Baskil geçmişteki parlak günlerine geri dönecek demiştik. Sağ olsun Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımız da bu konuda hiçbir zaman söylediklerimizi de yerde bırakmadılar.  Yüzümüzü de hiçbir zaman yere düşürmediği için ben bu yüzden kendilerine tekrar teşekkür ediyorum”

 

 

Editör: Fırat Üzmez