GÜNDEM

Başkan Yaşar, Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Teşkilatı ile bir araya gelen İYİ Parti İl Başkanı Habip Yaşar, Elazığ’ın sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceklerini söyledi.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Kültür Park’ta düzenlenen programda yeni dönem çalışmaları ile ilgili yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan İl Başkanı Yaşar, toplantıda geçmiş dönemin muhasebesini gelecek dönemin de yol haritasını belirlediklerini söyledi.

İl Başkanı Yaşar, partisinin milletin umudu olduğunu belirterek, şehrin problemlerine dikkat çekti.

Başkan Yaşar, okullardaki temizlik sorununa da dikkat çekti.  

Başkan Yaşar, “İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle beraber gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, hoş geldiniz safalar getirdiniz diyoruz. İl Başkanı olarak göreve başladığım Kasım 2023 yılından bu yana çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yönetim kurullarımızı, teşkilatlarımızı yeniden oluşturduğumuz günden bu zamana kadar ilimizin ve ülkemizin meselelerine karşı her zaman duyarlı olduk. 27 Ekim 2024 günü partimiz 7. Kuruluş yıl dönümünü kutlayacaktır. İktidarın, parti dahi kuramazlar dedikleri; iftiralarla, tehditlerle yolumuzu kesmeye çalıştıkları günleri geride bırakarak emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam ediyoruz. İYİ Parti bugün Gazi Mecliste grubu bulunan, ülke genelinde en etkili muhalefeti korkusuzca ve kararlılıkla sürdüren büyük ve güçlü bir ailedir. Bu vesileyle Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu beyefendiye, GİK üyelerimize, milletvekillerimize ve partimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen İYİ ve cesur yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, partimizin 7. Kuruluş yıl dönümünü şimdiden kutluyorum. İYİ Parti kurulduktan sonra bu ülkede çok şey değişti. AK Parti'nin hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde istediği sonuçları alamaması İYİ Parti'nin milletimizin çağrısına ve duruşuna uygun politikalar sergilemesi ile olmuştur. İYİ Parti muhalefetteki boşluğu doldurmuş ve milletimizin teveccühünü almıştır. Gelecekten ümidini kesen milletimize, gençlerimize yeni bir soluk yeni bir heyecan getirmiştir. Bugün de milletimizin bizlere olan teveccühü ve güveni yönetim kurulumuzu motive etmekte, mücadele azmimizi perçinlemektedir. Değerli basın mensupları, Sizlerin de bildiği üzere ülkemizin meseleleri ile şehrimizin meseleleri birbirinden çok ayrı değildir. Deprem özelinde yaşadığımız sorunların dışında diğer bütün meselelerimiz Türkiye'nin tamamının yaşadığı buhranın, krizlerin ve çıkmazın bir yansımasıdır. Türkiye gibi Elazığ'da sorunlar yumağıdır. Bugün ekonomik kriz vatandaşlarımızın yaşadığı en büyük sorundur. Milletimiz açlıkla, sefaletle, yoklukla boğuşmaktadır. İktidarın yanlış politikaları, beceriksizliği, ben yaptım oldu anlayışı milletimizi bu duruma düşürmüştür” dedi.