Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK’nın ele başı Abdullah Öcalan'ın Meclis'e gelerek, PKK'nın lağvedildiğini açıklaması teklifi ve bunun sağlanabilmesine ilişkin çıkışı siyasetin gündemi olmaya devam ediyor.

Milletvekili Keleş: Suistimallere Geçit Yok Milletvekili Keleş: Suistimallere Geçit Yok

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda kürsüden "urgan" fırlattı ve Devlet Bahçeli'ye hitaben "Al şimdi bu ipi başının ucuna as" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’nun açıklamasının ardından yerelde de il Başkanı Habip Yaşar açıklama yaparak, “Türk siyasetinde, normalleşme çağrılarıyla başlayan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu niteliklerini sorgulama cüretiyle devam eden süreç, dün itibariyle yanına İmralı ve Kandil katillerini de alarak, Büyük Türk Milletinin varlığına açıkça savaş ilan etme noktasına gelmiştir. İhanet çemberi artık alabildiğine genişlemiş ve hayat sahamızı öylesine daraltmıştır ki, son bir organize darbe ile tamamen nefessiz bırakılabileceğimiz bir sürecin içerisine girmiş bulunuyoruz” dedi.

AK Parti- MHP-CHP-DEM partilerinin lider ve yönetici kadroları eliyle Gayrı-milli mutabakat cephesi ilan edildiğini kaydeden Yaşar, “Devlet Bahçeli eliyle, Türk Milliyetçiliğinin düşürülmek istendiği bu durumun başka bir izahı olamaz.

Bebek katili terörist meclise başı gelip de, DEM’in grup toplantısında konuşsunmuş.

Terörün bittiğini ilan etsinmiş. Hadi oradan” ifadelerini kullandı.

Editör: Batuhan Baskal