İYİ Parti, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun başkanlığında İl başkanları ile olağan toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi.

Toplantıya Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar da katıldı.

ELAZIĞLI 2 VALİ, MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ OLDU ELAZIĞLI 2 VALİ, MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ OLDU

Toplantının detayları ile ilgili bilgiler veren İl Başkanı Yaşar, “Elazığ’ımızın ve Türkiye’mizin meselelerine dair görüş ve düşüncelerimiz bu toplantıda gündeme taşındı” dedi.

Yaşar , “Ülkemizin dört bir yanını huzurlu yarınlara, aziz milletimizi hak ettiği Türkiye'ye kavuşturmak için tüm inancımız ve kararlılığımızla çalışmaya devam ediyoruz. İYİ Parti'nin varlığını hem ülkemizin geleceği hem de bize mücadele alanı sağladığı için önemli ve değerli görüyoruz.

Bu hareketi sonuna kadar ayakta tutmaya, sonrasında da iktidar yapmaya kararlıyız. Bir ve beraber olan gönüllerimizle, zorlukları birlikte aşmaya olan inancımızla kutlu hedefimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz.

Gazi Meclis’in açılışı ile beraber İYİ Parti Genel Başkanı, tüm kadroları ve teşkilatları ile Türkiye sathına yayılacak ve aziz milletimizle buluşmaya devam edecektir. Tarlada çiftçinin, fabrikada işçinin, yurt ve burs sırasında öğrencinin, çarşıda pazarda alım gücü kalmayan vatandaşın, siftah yapamayan esnafın, ekonominin lokomotifi sanayicinin; toplumun her alanında her kesimin sesi olmaya kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Batuhan Baskal