Kurum ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Başkan Tüver ve beraberindekiler, kurumlardan aldıkları bilgileri vatandaşlarla paylaşarak, desteklerden nasıl yararlanmaları gerektiği konusunda ayrıntılı bilgi sunuyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Tüver; “Devlet desteklerinin kadınlarımızla buluşturmakta kararlıyız. İnşallah yaptığımız bu toplantılar sayesinde çok sayıda kadınımız iş hayatına atılarak ailelerine destek sağlayacak ve şehrimizin hem ekonomisine hem de istihdamına katkı sağlayacak. Ben buna yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Taşkesen, Çiftçileri Dinledi Tarım ve Orman İl Müdürü Taşkesen, Çiftçileri Dinledi

Whatsapp Image 2024 07 28 At 12.28.41

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak yaz aylarında araştırma ve eğitim üzerine çalışmalar yaptıklarını anımsatsan Başkan Tüver açıklamasını şöyle sürdürdü; “Kurumlardan aldığımız birifinglerle mahalle mahalle toplantılar yaparak bu bilgileri kadınlarımıza anlatıyoruz. Bu kapsamda Hicret ve Güneykent Mahallelerinde Ar-Ge Eğitim toplantıları düzenleyerek devletimizin vatandaşlarımızın refahı için paydaş kurumlar aracılığı ile verdiği hibe, destek ve teşvikleri anlatıyoruz. Toplantılarda TKDK, KOSGEB, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile paydaş kurumlardan yetkili temsilcilerinin katılımıyla vatandaşların  doğru adresten bilgilenmelerine vesile oluyoruz. Toplantılarımızın ardından vatandaşlarımızın soru, görüş ve önerilerine de dinleyerek AK Parti Milletvekillerine, Belediye Başkanına ve ilgili kurumlara iletmek üzere notlarını alıyoruz. Bu şehrin menfaatine olan her konuda AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak her daim ön safta olmaya devam edeceğiz. Tabi bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı programlar çerçevesinde yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlarımıza yaşam kalitelerine katkı sunmak için çok önemli destekler sunuluyor. Hibe ve desteklere başvurarak ekonomik alanda mücadele eden tüm vatandaşlarımıza müracaat ettikleri takdirde şartların uygunluğu göz önünde bulundurularak paydaşları vesilesi ile ciddi katkı sağlanıyor. Biz durmadan ve yorulmadan şehrimizin her noktasına ulaşmaya ve devlet desteklerini kadınlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Merkez, ilçeler, beldeler ve köyler dahil şehrin tamamına ulaşma gayretindeyiz. AK Kadınlarımız sahada. Teşkilatımız şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızla iç içe. İnşallah önümüzdeki süreçte daha fazla sayıda vatandaşımıza ulaşarak desteklerden yararlanmalarını sağlayacağız. Ben bu düşüncelerle vatandaşla gönül bağını hiçbir zaman koparmayan ve desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza, bürokratlarımıza, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve tüm AK Kadromuza şükranlarımı sunuyorum. Gittiğimiz yerlerde bizleri en güzel şekilde ağırlayan tüm kadınlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Whatsapp Image 2024 07 28 At 12.28.39

Editör: Batuhan Baskal