Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu ile Meclis Üyeleri, Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi Kadın Kolları ve gönüllü Kur’an kursu hocaları ile birlikte iftar programında yetim çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi
İyilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte yetim çocuklar ve aileleriyle buluşan katılımcılar, manevi dayanışmayı pekiştirdi. Organizasyon, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşirken, hayırseverlerin destekleriyle anlam kazandı.
Program sonunda, organizasyona sunduğu katkılar nedeniyle Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a, Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi Kadın Kolları tarafından vakfın özel yeleği takdim edildi. Dumandağ, bu anlamlı hediyeden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Yeleği bir onur nişanesi olarak her zaman taşıyacağım” dedi.