Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan, kütüphanelerinin üniversite sınavlarına hazırlanmak isteyen öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.

Otomobil Yol Kenarında Asılı Kaldı, Araçtaki Çift Ölümden Döndü Otomobil Yol Kenarında Asılı Kaldı, Araçtaki Çift Ölümden Döndü

Başkan Doğan, “Özellikle maddi durumu iyi olmadığı için özel kütüphanelere gidemeyen öğrencilerin bu doğrultuda ciddi bir kütüphane ihtiyacı doğuyor. Elazığ’da MTTB’ye ait bir kütüphanemiz var. Bizler de bu doğrultuda bir müjde vermek istedik. Pazartesi gününden itibaren sabah 09:00 ile 23:00 arasında haftanın 7 günü aralıksız bir şekilde öğrenci kardeşlerimizin ders çalışmaları için kütüphanemizi açık tutma kararı aldık. Elazığ’daki tüm öğrenci kardeşlerimiz kütüphanemize gelip derslerini rahatlıkla çalışabilirler. Kütüphanemiz Belediye İş Merkezi 1. Katta MTTB İL Başkanlığı’nda yer alıyor. Daha güzel proje ve güçlü adımlar ile kardeşlerimizin, gençlerimizin, gelecek nesillerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Batuhan Baskal