Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Alan, bu kapsamda otomotiv sektöründe hizmet veren Polat Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Polat’ı ziyaret etti.

İlimiz istihdamına çok ciddi katkı sağlayan ve başta otomotiv olmak üzere inşaat ve medya sektöründe başarılı hizmetler oraya koyarak bin kişiye istihdam sağlayan Polat’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren iş insanı Ayhan Polat, kendilerine her türlü desteği sağlayan Başkan Alan’a teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 07 10 At 16.30.20

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Alan’ın üye ziyaretleri kapsamında ikinci adresi ise Ayden Otomotiv oldu.

İşletme sahibi Mahmut Günel’in Elazığ’ın yetiştirdiği önemli iş insanlarından olduğunu ifade eden Başkan Alan, firmanın lojistik alanında önemli başarılara imza attığını ifade ederek başarılar diledi.

Başkan Alan’ın işyerlerinde kendilerini ziyaret etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ve anlamlı olduğunu belirten ifade eden Ayden Otomotiv sahibi Mahmut Günel, el birliği ile Elazığ’ın gelişim ve kalkınmasına katkı sunduklarını dile getirdi.

AK Parti Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına Atama AK Parti Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına Atama

Elazığ ekonomisinin her geçen gün daha da güçlendiğini, üretim ve istihdamda önemli bir başarı elde edildiğini ifade eden Başkan Alan, ziyaretleri esnasında işletmelerin teknolojik yenilikleri takip edip bunu üretim alanına yansıtmalarını görmekten memnun olduğunu kaydetti.

Başkan Alan, ziyaret sonunda her iki firmaya da Elazığ ekonomisine sundukları katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Whatsapp Image 2024 07 10 At 16.30.20 (1)

Editör: Yakup Uğur